Süper olmuş bir tampon arabayı ancak bu kadar değiştirirdi bence
tampon nokta atışı olmuş başkalaşım geçirmiş![]()
Kardesım bastan sona okudum helal olsun emegıne elındende gelıyormus tek eksıgı bence jantı onden cok guzel gorunuyor kazasız belasız![]()
Maşallah sıfır gibi
EVOLUTION X
teşekkür ederim
arkayı boyatmak istemedim çünkü yan, arkada ve çeki demiri siyah .Demir bazen oluyor kullanılıyor tekne için vs. direk ben boyuyorum onu bişey olunca
eyvallah abim
teşekkür ederim
bunlardan daha iyi olucağız Allah'ın izniyle
teşekkür ederim
jant orjinal bişeyler düşünüyorum bu arada donanım araştırıyorum, ufak tefek yaşsal problemlerimizde var öğrenciyken para yetişmiyor, babamıda pek sokmak istemiyorum işin içine.
teşekkür ederim
teşekkürler)
TR - B13
Maşallah kardeşim , önden duruşu ateş etmiş. Allah kaza bela vermesi takipdeyim.![]()
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
Beklıyoruz yokmu yenı bıseyler![]()
ayna sevdası yüzünden ne cam sıyırıcılarımı yeniledim, nede bi şeye kalkışabildim anca ufak ufak şeyler.
güncelleyelim ufaktan, tamponuda nazarlık sürttük.
cupra lipten arka ek denemem, oldumu olmadımı karar veremedim ama yakında kanat bile takabilirim tampona![]()
geri lambalarına çıldırıp mercekli led taktım, odaklarını dışa çevirip çapraz yapıp daha geniş bir aydınlatma sağlamayı amaçladım. Şu xenonlarla gezip aya sellektör atan abilerimize kardeşlerimize her an geriye takabilirim :P![]()
uygulama yaptığım 2 araba aynı günde rio ciziklere pasta, üstüne super resin polish autoglym uygulandı. bizim ss harbi cep roketi
favori resmim, 2000 lerden kalma darbemizden ötürü hasar kaydımızda meydanda..
![]()
TR - B13
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)