Teşekkür ederim devamıda gelicek yakında :)
Printable View
gelsin gelsin. aynalar pianoblack folyo, ön tampona evo lip nokta atışı olur :)
Önlerin biraz daha basılması çok güzel olmuş. Maşallah kazasız belasız TE37 candır :)
maşallah son hali cidden güzel...
maşallah son hali baya güzel olmuş bu basıklıkta bile altı heryere sürtüyodur:(
Son değişiklikler güzel olmuş ;)
Tesekkur ederim biraz daha bastircaktimda usta daha basarsam egzos manifoltunu kopartirsin dedi
Tesekkur ederim bana yuksek geliyor :) daha surtme yasamadim hic
Tavsiyelerinizi dikkate aldim :) bagajdaki folyo sokulucek ve marspiyel takilacak o zaman dahada basik duracak tahminimce
Allah Allah. egsoz manifoldu o kadar yerdemiymiş. o kadar kolaymı kopuyormuş. ilgnç. önceki lastiklermde sürekli sürtüyordum ister istemez. lifte kaldırdığımızda çizik bile göremedim :)
Kazasız bealsız maşallah araca
Maşallah kazasız belasız güzel olmuş
Agah sen civic ile puntoyu mu kıyaslıyorsun anlayamadım ben?
Puntoda karter de egsoz manifoldu da yere çok yakındır, hatta piyasadaki aracların %95inden daha aşağıdadır.
Ben puntomda 2 defa karter değiştirdim, muhafaza demiyorum direk karter ;) Egsoz manifoldu zaten paramparça haldeydi. Şanzumanın köşesi de bildiğin kırıktı.
Civicte hiçbirşey olmaz istediğin kadar bas, anca headers egsoz borusu falan sürter.
Maşallah kazasız belasız kullanın araç kaç model donanım motor nedir?
punto kendime gelmiş tam kararında şu anda diğer yapıcaklarınızdan sonra dahada iyi olucakdır maş. :)
Masallah cok guzel olmus ama besiktas app, bendeki sporkitin marspiyelinden bulabilirisen birde arka kampansyı siyaha boyarsan nokta atışı olur bu arada bu arabayı basmak malesef civic basmak gibi kolay degil..
maşallah son hali olmuş yani ;)