gecmıs olsun faruk sıteden mı anlıaymadım
Printable View
gecmıs olsun faruk sıteden mı anlıaymadım
Reco bukadar iyimser bir arkadasim oldugu icin cok mutluyum lan valla !! Herseye eyvallah anladim hak verdim 800 km rodajda olan arabaya bakin basinizin caresine kelimesi benim icime oturmus vaziyette yoksa bastan biraz yapici olunsa o dallama ustasi kaybolmadan krangi bir yerine sokardim eminim. He is gecmis daha buyuk fatura cikmis simdi herkes polyana.. sen bu huyunla beni cezaevine koyar hic bisey olmamis gibide disarda gezersin :) rahat adam genis adam recep :)
anlaşıldı.. ne diyelim allah sabır ,güç versin..
Nedir bu çektiğiniz be abi:)
Kemalim herkesi gectin bizi gecme diye araba yapalim dedik elimize yuzumuze bulastirdik napalim :)
allah peygamber sabrı vermiş emeğinizin karşılığını alırsınız sonunda inşallah
Vallahi Allah hepimize bol sabır diliyorum keza bu işlerle kafa yoran herkesin başına gelebilir.. Lakin bana sanko hiç güven ortamı vermiyor açıkçası..Neyse önemli olan şimdi.. Emin ellerde motor.. Geçmiş olsun tekrardan hepsi birer tecrübe kazanımı olarak haneye yazılıyor.. İlk marşı videolayın izleyelim..
geçmiş olsun bence fazla acele etmeyin yavaş yavaş en temizini yapın madem bu kadar açmışsınız herşeyı
geçmiş olsun gerçekten başınıza gelenlere üzüldüm olmaması gereken bişey ama olmuş işte vardır her işte bi hayır.. o para sizden öyle yada böyle çıkıcakmış böyle çıkması daha iyi olmuştur belkide =) Allah tekrarını yaşatmasın. tekrardan geçmiş olsun
geçmiş olsun da ilk satırlardaki kıçı kırık bi 106 lafı hoş olmamış , burda bir çok 106 kullanıcısı var.
bitanesi çıkıp şimdi ben rolantide geçerim dese kavga çıkar.
Allah Herkese Recep Gibi Girişken Mutlu Bir Dost Nasip Etsin
sadece bunu diyorum :)
Ahhahha amin amin sabah sabah iyi geldi
çok geçmiş olsun , umarım aracınız gerçekten güzel şekilde çıkıcak :)
yaşadıklarınızı , sabırlı olmanıza bağlıyorum :)
kırılacaksa da geçilecekse de arabayı kendim yaparım. başkasının yaptıgı arabaya güvenmem.. düşüncemin ispatı gibi olmuş.
Allah emeklerinizi boşa cıkarmasın inşallah.
Çok geçmiş olsun baya sıkıntılar çekmişsiniz. Bundan sonrasında bi problem çıkmaz inşallah.