Yiğit maşallah kankaa çok iyi duruyor allah kaza bela vermesin:)
Printable View
Yiğit maşallah kankaa çok iyi duruyor allah kaza bela vermesin:)
Bildiğin güzel olmuş .. :)
maşallah herseyıyle 10 numara kazasız belasız...
Bugüne kadar gördüğüm en güzel 206, tebrik ederim :)
Maaşallah renk çok iyi, renk kodu nedir :D
maşallah süper olmuş renk de hoş...
Face'tede yazdım. Sarı rengi 206'da deneyenlerin hepsi eline yüzüne bulaştırdı. Bu ise harika olmuş. OEM duruyor ve renk tonu çok güzel. Ama bence 1 yerden orjinal jant bulun. Birde aynaların siyah olmasına bende katılıyorum. Parlak piyano siyah iyi gider.
Masallah..
Kazasız belasız..
maşalllahhh etkileyiciii
çok yakışıklı duruyor maşallah..
Rengi muhteşem maşallah :)
Teşekkür ederim,bi ara bende siyah mı yapsam diye düşünmedim değil :)
Teşekkür ederim :)
Sağolun.
Sağolasın abi sana ebru gündeş'ten yaparım bilirsin adlı parçayı armağan ediyorum :)
İğrenç espri mevzusunu da görüşelim,şu kafaları kırma mevzusunu da görüşelim.Evet o gece kartalın korna yanmadıysa başka zaman yanmaz zaten :D
Çok teşekkür ederim :)
Sağolun :)
Teşekkürler.
Evet okumuştum,herkes yaptrma ne olucağı belli olmaz, çok kötüde durabilir dedi ama kafaya koymuştum bi kere :) iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim,şuanlık orjinal jant konusu biraz kasar ama ayna konusunda düşüneceğim :)
Aracın samsunlu olduğu belli yeşillikler falan. Maşallah çok beğendim.
Sağolunn aminn.
Teşekkür ederim.
Çok sağolun.
Teşekkürler :)
Çok teşekkür ederim :)
Sağolun,aracımızıda Samsun'umuzuda çok seviyoruz :)
Valla mükemmel, maşallah.
Hey maşallah bu liquid yellow her araca, her markaya mı yakışır arkadaş :D Bu sıvı sarılara clio rs ve v6 lardan dolayı aşıktım ama 206 ya da ayrı bir yakışmış :)) Bakalım bu kışı atlatalım benimde böle bi projem olucak :) Ya liquid yellow yada monaco blue :) Böle projeleri gördükçe ilham almamak elde değil. Allah kaza beladan korusun, tekerine taş değmesin dostum :)