Sağolun amin.
Çok teşekkür ederim :)
Printable View
çok iyi be :)
maşallah , kazasız belasız ...
Bu fotolar hiç kesmedi ben söliyeyim :D çok güzel olmuş hayatımda gordugum en guzel 2 pug dan 1 tanesı hatta ılk sırayı aldı dıyebılırım :) kazası belasız surusler
hacım marşpiyeller fibermi plastikmi nerden bulabiliriz bu marşpiyel cok hosuma gidio yaa :)
Maşallah çok iyi duruyo aracınız.Allahkaza bela vermeden,güle güle binmek nasip olur inşallah
masalah rengini cok begendim
Çok Sağolun aminn :)
Bikaç bişeyler daha kaldı yapılcak onlar olsun daha güzel fotolar gelir sanırım :)
Gerçekten mi,diğer arabayı çok merak ettim :) Çok çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için aminn :)
Marşpiellerin plastiğini bende aradım ama bulamadım yaa,fiber marşpiellerim :)
Pm atıyorm şimdi.
Çok teşekkür ederim,inşallah amin :)
Sağolun :)
Bir arkadaş var hdi alacağım diye tutturuyo kaçtır ben tutuyorum napacan pug'un dizeliyle diye.. Bunu göstersem arkadaşlığımız biter :D
Maşallah tüm ön yargılarımı aldı götürdü bu araba :)
Gerçekten güzel araç.Kazasız belasız.
çook tatlı ya maşallahı var .
maşallah allah kaza bela vermesin...
Bikaç bişeyler daha kaldı yapılcak onlar olsun daha güzel fotolar gelir sanırım :)
Gerçekten mi,diğer arabayı çok merak ettim :) Çok çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için aminn :)[/QUOTE]
DİĞER ARAÇ BEYAZ Bİ 206 GTI DI 2 YIL ONCE DENİZLİYE SATILMIŞTI ADIYAMANDAN GERÇEKTEN SIZIN KI KADAR ODA GUZELDI MAŞALLAH TEKRAR TAKİPTEYİM ;)
DİĞER ARAÇ BEYAZ Bİ 206 GTI DI 2 YIL ONCE DENİZLİYE SATILMIŞTI ADIYAMANDAN GERÇEKTEN SIZIN KI KADAR ODA GUZELDI MAŞALLAH TEKRAR TAKİPTEYİM ;)[/QUOTE]
Anladımmmm,tekrardan teşekkür ederim iyi dilekleriniz için,dediğim gibi birkaç farklılık var onları bi yapıyım de tekrardan güzel fotoğraflar geliceğine inanıyorum.saygılar :)
Herşey yerli yerinde Maşallah Allah kaza bela vermesin
çok güzel duruyor sade ama şık kazasız belasız kullan inşallah :)
Maşallah aslana. Kazasız belasız.