Maşallah çok temiz korunmuş ve bundan sonrasındada hakkını verecek ellerde olan bir araç kazasız belasız sürüşler saygılar...
Maşallah çok temiz korunmuş ve bundan sonrasındada hakkını verecek ellerde olan bir araç kazasız belasız sürüşler saygılar...
59 EY 356 S tipo
şahsi fikrim orjınal stoplara donup aykuttan aldıgın jantları takarsan nokta olurFazla klasiği bozulmamalı bu aracın. Ben olsam jant kapaklarıyla kullanırdım. Suan tegımı ole kullanıyorum mesela
![]()
Yiğidi arsız avrat, aileyi huysuz evlat, şoförü aşırı surat, esnafı ise asık surat yıkar..
maşallah kazasız belasız başka bir forumda fikir alışverişi yapmıştık..ben bendeki araca TR de tek diyecekken bu beni solladı..müthiş duruyor.bence hiç dokunmayın araca.sakın basmayın bu şekilde kullanın ben kısa sürede yapılması gerekenleri yaptım metal yorgunluğu var araçta ve ekstra basim edim olaylarını uzun süre taşıyamıyor..devirdaim motoruna baktırın birde rolanti valfi sorun çıkarabilir..yayla gibi araba bukadar temizini yine bulsam yine alırım dursun kenarda.bu paralara alınacak ennnn güzel araba
MAŞALLAH
evet dikizde görmüştümyabancısı olduğum için biraz bocalıyordum trafikte
çok teşekkürler
Şu kış şartları biraz geçsin jantlar hazır şubat, mart gibi takacağım. Stopları beğenmeyen baya bir kişi var, bir gün otururken sökebilirim sonuç olarak bir folyo
Çok teşekkürler![]()
Evet fikirleriniz çok işimize yaramıştı, sizin sayenizde bu kadar kesin karar verdik diyebilirim. Şuan için yapacağım tek şey prelude jantlarını takmak daha da çivi çakmam diye düşünüyorum. Rolanti valfi şuan sorun yaratmıyor ama klima açtığımız zaman yaz ayları yok efendim rezidansları açınca rolanti devrinde çok az silkelenme oluyor. Yani takometre sabit gibi ama çok az titreme yaşıyorum. Çok teşekkür ederim herşey için![]()
Vay arkadaş siz bu arabalara binmiyor musunuz yahu? Vitrine filan mı koyuyorsunuz anlamadım ki. 97 model arabaya bak daha yeni makine gibi duruyor.
Offf CB7 Kasa Accord. Çok istedim almak bu kasadan ama ben 90-91 kasayı nedense daha
çok beğeniyorum ???
Jantları çok beğendim. Bi far grubu eksiğin kalmış bence...
www.cb7tuner.com
Bu siteye bi göz at güzel yapılmışları var
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)