Anadolu yakasındaysan veya bu tarafa geçersen elimde bi kaçtane APP plakası olucak onları verebilirim...
Printable View
Anadolu yakasındaysan veya bu tarafa geçersen elimde bi kaçtane APP plakası olucak onları verebilirim...
Maşallah kazasiz belasiz öncelikle senin icine sindiyse cok guzel olmus
Miniler biraz sıkıntılı bı arabadir :);) sorunlusu can sıkar baş ağrıtır en iyisi en güzeli alırken ince eleyip sik dokumak ufak dokunuslarla değiştirmek
Ama senin icine sinmeyip herseyden kacinmayip yaptığın için daha Zewkli olmustur
Maşallah tekrardan
koskocaman maşallah emeğinin karşılığını görmek güzel olsa gerek :) bende arıyorum hala eski mini'mi allah nasip ederse alıcam bi tane daha
Çok teşekkürler, ***** siteye ilanını koymuştum aracın ilgilenen arkadaşlar bakabilirler.
maşallah güle güle kullanın
hey maşallah her resimden sonra tamam yeter dedim, sanki para benden çıkıyormuş gibi okudum.. :)
bir de merak ettiğim sadece motor rektefiye ne kadar yaklaşık?
ellerinize saglik masallah yeniden dogmus gibi :)
Maşallah cok guzel olmus emek harcamissiniz ama bence sonuna kadar degmis Allah (c.c) agiz tadiyla bindirmek nasip etsin
Ali abim eline saglık mantar baskan konusturmus yıne elınıze saglık
emeğinize sağlık maşallah harika olmuş
Mini resmen yeniden doğmuş maşallah hakkınıda vermişsin Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin ;)
maşallah elinize sağlık arabayı sıfırlamıssınız güle güle binin
41 kere maşallah,kazasız belasız inşallah
emeğinize sağlık...
Maşallah hocam ellerinize sağlık. Ön plakalık tam ortada değil galiba simetriyi bozmus eliniz değmişken onu da düzeltiverirsiniz umarim :)
Masallah ikinci el araba alip sifir araba yapmissiniz:) acaba motoru toplamak ne kadara mal oldu?