Massallah cicekkk :) ufak tefek kazalar olur sonucta trafikte olan bir araba allah daha kötülerini göstermesin :)
Printable View
Massallah cicekkk :) ufak tefek kazalar olur sonucta trafikte olan bir araba allah daha kötülerini göstermesin :)
Emeğinize sağlık harika olmuş. Allah kaza bela göstermesin.
Bülent abi maşallah diyelim Allah kaza bela, kem gözlerden esirgesin :)
Çok emek verdin, veriyorsun, forumdan takip ettiğim kadarıyla. Eylülde bi takım orj Oz Futura da izmirde bi Doğan S in üzerinde görmüştüm, dedim adam janta araba takmış :) Efsane modeldir bilmeyen arkadaşlar araştırsın :)
gayet guzel olmus takıpteyım konuyu :)
Hayranlık duyduğum bir otomobil, emeğinize değmiş harika bir sonuç çıkmış ortaya.
Allah kaza bela vermesin.
Muhteşem olmuş. :) MaşAllah. Güle güle kullanın. :)
maşallah allah beterinden korusun.
Bu nasil bir sabirdir yaw . Mukemmel olmus .
Takdire şayan.
Önden görünümü ve genel kasa yapısı gençlik yıllarımı çürüttü.. Pirelli'nin de katalog araçlarından birisiydi hala harika ama bu fotoğrafları haketmiyor bu araç.. :)
maşallah maşallah allah kaza bela vermesın emek harcanmış
cok basarılı calısma olmus, sizin gibi meraklı sayısı gitgide azalıyor. kazasız belasız sürüsler diliyorum.
çok güzel olmuş elinize sağlık ;)
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar...
tabi özellikle jant işi zevk meselesi ama benim aracın modeli Kit Sportivo, üzerindeki extraları linkten görebilirsiniz, katalog resmini de ekliyorum;
http://www.maserati-alfieri.co.uk/al...-ghibli-ks.jpg
The Ghibli 'KS'
Allah nazarlardan esirgesin Maşallah çok emek verdin abi Allah ağzının tadıyla kullanmayı nasip etsin.
Bülent abi aracın gerçekten mükemmel diğer forumdan da hatırlıyorum yapılış hikayesini.Kazasız belasız binmen dileğiyle tekrardan :)
maşallah çok kıymetli bir araç :) geçen benim kaportacı bir maserati getirdiler kapılarını yaptım demişti sanırım sizin aracınızmış.. mehmet ustaya yıllardır kaporta işlerim için giderim daha iyisi görmedim doğru kişiyi bulmuşsunuz
Bülent abi maşallah çok güzel oldu bu yavru.
Allah nazardan saklasın , bir roll daha yapalım mı ;)