akşam akşam bişey demiyorum abiAllah güle güle kullanmayı nasip etsin inş. ama hala çemberlerde bi polisaj yapsan hazır yoruldun bu kadar
akşam akşam bişey demiyorum abiAllah güle güle kullanmayı nasip etsin inş. ama hala çemberlerde bi polisaj yapsan hazır yoruldun bu kadar
Jantlar çok güzel olmuş elinize sağlık![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
maşallah...
oldukça sakin başlayan günüm, Gurcell'e uğramamla beraber değiştihatta orada OBK da vardı... uzun zamandır bekleyen EVC ile widebandı takalım dedik, İtalyan resmen mücadele etti bizimle ama azimden kurtulamadı
aracın bozuk olan regülatörünü dorukyy arkadaşımızdan aldığım regülatörü taktım, çift giriş olduğu için sağlam fittingslerle biraz müdahale etmek zorunda kaldım...
vites konsolunu söktüm, güya hemen oradan kabloları geçirecektik ama iğne bile geçmiyordu maalesef...
Gürcell kardeşimle en sonunda güzel bir yer bulduk ve zor da olsa bütün kabloları geçirdik, bu iş 3 saat sürdü ...
EVC fırından yeni çıktı...
ilk ışıklar...
yerlek ıslak olduğu için ayarı tam yapamadık ama response süresi çok kısaldı... kuru bir günde yaparız nasılsa sorun değil, gece 11'e kadar kahrımı çeken Gürcell ve de mekanını hoyratça kullandığımız QUattro Garaj Bekir'e çok teşekkürler![]()
Maaşallah kolay gelsin. ilgiyle takip ediyorum
montaj yapılan kısım cf kaplama ama orta konsol ahşap acaba öyle mi kalacak yoksa tamamen cf mi olacak?
Face'den takip ettim Gürsel abiyi,eğlenmiş gibi sanki
Kolay gelsin abi.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Hakkıyla devam eden bir proje ufak tefek sıkıntılar bence tuzu biberi bu gibi işlemlerin...
/// Swap 30
Jantlar güzel olmuş..Herşey güzel de keşke böyle bir klasiğin içine EVC ve AFR takıp konsolu delmeseydiniz.Olmak zorunda mı o parçalar ki? Hele hele AFR hiç olmamıs yuvarlak oraya![]()
hiç bir yeri delmedikzaten sigara kullanmıyorum sadece küllüğü iptal edip yerinden çıkardım bunu taktım... bu arada takılanlar gerçekten gerekli...
Osman ben de çok memnun oldum tanıştığımıza, tabii ki bundan sonra daha uzun görüşürüz, şimdiye kadar nasıl denk gelmedik bilmiyorum![]()
Abi elimize saglik. Ama italyanlarin tesisati harbi bela. Ben Bulent abiye yardim ederken bir yandan da benim subiş in orta konsolunu ve kol dayamasini komple soktum, teyp tesisatini topladim, bagaja 2 tane kablo cektim, evcnin tesisatini yeniledim, defi egt sensor kablosunu ve defi controlleri degistirdim, hoparlorlerin kablolarini tek tek buldum , dccd controlleri monte ettim, konsoldaki kablolari topladim. Bunlari yaptim bitti, daha hala ghibliye 2 tane kablo takamamistik.. italyanlar izolasyonun bokunu cikartmis arkadas...
abi widebandın yeri çok olmamış gibi, göğüsde yer yoktu sanırım ?
ayrıca sağ ön far sola göre soluk kalmış,
new project GTR 280SX
https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr
wideband için ne yazık ki başka yer bulamadım, en azından sigara içmiyorum zaten konsolda kalsın dedim zaten gözüm 3 saniyede bir oraya takılmayacağı için sorun olmaz, farlara gelince, mercekli olduğu ve de far da yönlendirme çizgileri olduğu için sanki farklı tarafa bakıyormuş gibi gelmiş sana yoksa ikisi de aynı şiddetle ve doğrultuda yanan mercekli bi-xenon![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)