hayırlı olsun çok güzel tercih :)
Printable View
hayırlı olsun çok güzel tercih :)
vag candır , 8L s3 canandır :)
kıymetini bilin , çok değerli bir araba almışsınız , önüde çok açık , her tür mod için :)
güle güle kullan dostum kendi arabammış gibi içime sindi , çok temiz görünüyor..
satacagın zaman ilk pm yi ben bekliorum :D
hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanmak nasip olsun
Zevk alarak okudum,Allah ağız tadıyla bindirmek nasip etsin.
öncelikle hayırlı olsun ,,güzel günlerde ağız tadıyla kullanın ,,,s3 güzel arabadır gerçektende severiz :)
konuyu görünce geçen sene bu zamanlarda çektiğim bi foto aklıma geldi dedim kesin bu araba o araba :D içindeki teyze ve amcayı görünce arabada temiz olunca bi arkadaşa göstermek için çekmiştim ;)
tam olarak 10 ocak 2012 Ankara ödtü üniversitesi önü eskişehir yolu :icon_tup:
http://img191.imageshack.us/img191/8751/spa0982.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Kader :) Maşallah aracınız çok güzel Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin :)
maşallah çok sevindim sizin adınıza :)
Maşallah allah kaza bela vermesin.
Keyifle okudummm :)
quattro ailesine hos geldin ;) allah kaza bela vermesin cok fena bir hastalıga bulaştın :))
Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin. Ömrün boyunca bu güzel hikayeyi paylaş ki hayallerin bir gün gerçek olabileceğini herkes görsün :)
Masallah cok güzel, Allah kaza bela vermesin güle güle kullanin :)
hayırlı olsun hikaye çok güzel..allah kazasız belasız uzun yıllar kullanmayı nasip etsin.
benimde aynı şekidle fuarda bir fotom var..allah onuda bana nasip etsin artık :)
Hayirli ugurlu olsn yavrum tekrardan allah kaza bela vermesin bn hafiften stokluktan cikiyorum darisi basina diyelim :))
maşallah hayırlı olsun
araç çok güzel
anı çok güzelmiş allah kaza bela vermesin maşallah çok iyi duruyor
sarı candır :D maşallah hayırlı olsun
Kanka dinlerken eglenceli geliyoduda okuyunca duygulandım lan :D
Allah ayırmasın keyifle kullanmak nasip olsun inş
Maşalllh müdür jilet iyi günlerle bin :D
haha süpermişyaa
allah güzel günlerde,kazasız hep gülerek kullanmayı nasip etsin :)
maşallah aileye saygılar selamlar :)
Maşallah...Kazasız belasız kullanın...
Hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah..Walla kalbiniz temizmiş 13 yıl sonra kavuşmuşsunuz
Valla yaziyi keyiflen okudum cok iyi bir tesaduf olmus ya harbiden sans diye buna denir heralde allah kazabela vermesin keyifli suruslerin olsun
hayırlı uğurlu olsun Can kazasız belasız bir birlikteliğiniz olsun :)
MaşAllah hayırlı olsun aracınız :)
maşallah çok hoşuma gitti kazasız belasız kullanmanız dileğiyle hayırlı uğurlu olsun
Masallah kardesim gercekten cok guzel tertemiz bir s3 sahibi oldun kazasiz belasiz guzel gunlerde kullanirsin insallah bide su arabayi memur gibi kullanma lan ne ole 2000 devirde vites degistirmeler falan :D
Maşallah Allah kaza bela vermesin... mükemmel duruyor
Hocam tüylerim diken diken oldu okurken.
Maşallah, Allah kazasız sağlıkla binmeyi nasip etsin inşallah.
Hakkaten kaderde varmış:) güle güle kullanın:) kazasız belasız
araba zatn kusursuzda hikaye çok güzel :)
Maşallah, Allah kaza beladan esirgesin :)
Satmaya niyetleri olmasa bile 99 daki fotoyu görünce kararları değişmiştir eminim, iyi bakılacağını anladıkları anda :)
Maşallah çok güzel aracınız renk olarakta sarı çok ıyıdır..Renkdaşız kardeşim :)
masallah hayalım boyle guzel bı arac almak:)
Aynı fuarda bnmde bu araçla fotom vardı.. Sanırım rahşan teyze ve yavuz amca bu bizimdir dediklerinden sonra :) Benimde bu araçta payım var ona göre :)
Allah kazasız belasız kullandırmayı nasip etsin.Orjinalliği bozulmadan nice güzel km.lere
Telefondan hepinize alıntı yapamıyorum kusura bakmayın. Allah hepinizden razı olsun,cümlemize kaza,bela göstermesin inşallah. Daha iyileri, daha temizleri sizlerin olsun,Allah gönlünüze göre versin inşallah.
Hayırlı olsun nazar değmesin :)
hayırlı olsun s3 iyidir :)
Çok iyi denk gelmiş valla cok akıcı bi sekilde anlatmıssınız hayırlısı olsun kaderinizde varmıs bu araba :) Kazasız belasızzz :)
Masallah, baya kismetliymissin. Gule Gule kullan.
maşallahhh bukadarda olmaz yaaaaaa Allah kazadan beladan korusun çoook iyi be :icon_tup: