muhteşem bır konu muhteşem bır tesaduf. Allah kaza bela vermesın :)
Printable View
muhteşem bır konu muhteşem bır tesaduf. Allah kaza bela vermesın :)
Cok temiz gorunuyor arac gule gule kullanin :)
Allah ayirmasin uzun yillar keyifle binin :)
Maşallah S3 güzel araçtır Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin
hayırlı olsun çok güzel tercih :)
vag candır , 8L s3 canandır :)
kıymetini bilin , çok değerli bir araba almışsınız , önüde çok açık , her tür mod için :)
güle güle kullan dostum kendi arabammış gibi içime sindi , çok temiz görünüyor..
satacagın zaman ilk pm yi ben bekliorum :D
hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanmak nasip olsun
Zevk alarak okudum,Allah ağız tadıyla bindirmek nasip etsin.
öncelikle hayırlı olsun ,,güzel günlerde ağız tadıyla kullanın ,,,s3 güzel arabadır gerçektende severiz :)
konuyu görünce geçen sene bu zamanlarda çektiğim bi foto aklıma geldi dedim kesin bu araba o araba :D içindeki teyze ve amcayı görünce arabada temiz olunca bi arkadaşa göstermek için çekmiştim ;)
tam olarak 10 ocak 2012 Ankara ödtü üniversitesi önü eskişehir yolu :icon_tup:
http://img191.imageshack.us/img191/8751/spa0982.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Kader :) Maşallah aracınız çok güzel Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin :)
maşallah çok sevindim sizin adınıza :)
Maşallah allah kaza bela vermesin.
Keyifle okudummm :)
quattro ailesine hos geldin ;) allah kaza bela vermesin cok fena bir hastalıga bulaştın :))
Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin. Ömrün boyunca bu güzel hikayeyi paylaş ki hayallerin bir gün gerçek olabileceğini herkes görsün :)
Masallah cok güzel, Allah kaza bela vermesin güle güle kullanin :)
hayırlı olsun hikaye çok güzel..allah kazasız belasız uzun yıllar kullanmayı nasip etsin.
benimde aynı şekidle fuarda bir fotom var..allah onuda bana nasip etsin artık :)
Hayirli ugurlu olsn yavrum tekrardan allah kaza bela vermesin bn hafiften stokluktan cikiyorum darisi basina diyelim :))
maşallah hayırlı olsun
araç çok güzel
anı çok güzelmiş allah kaza bela vermesin maşallah çok iyi duruyor