Sabrede, sabrede ne hale düştük... şarkısını sana armagan ediyorum selçuk..
Printable View
yavas yavas :) haftasonuna gelır yenı halı fotoları :)
aklıma geldi. bu armaları vs ne ile monte ediyosunuz kasaya torpidoya vs ?
Selçuk kendi zevkindir yanlış anlama yorumlarımı lütfen :)
Hondalarda bu güne kadar yaptıkların ve araçlarına kattıklarını gördükten sonra, bir araca hiç bir katkısı olayan bunca şeyi neden yapıyorsun diye sormak istedim :confused:
ne etiketten, ne etiketçilerden haz alrım çünkü bu güne kadar hiç bir faydalarını görmedim, çaldıkları amblemleri dünya paralara başkalarına satmaktan başka! (sözüm meclisten dışarı)
kımı yapıskanlı, kımı somun cıvatalı
bu konunun ılk mesajını okursan neden yaptıgımı zaten yazdım :) ayrıca zaten tam mantık anlamıyla bakarsan bı markaya baska bı marka malzemesı takmak mantıksız ama tr de varılan suregelen bı akım var.has etıketcı adamın aldıgı malzeme calıntı olmaz en basta, bu ısı yapan has dukkanlar malı dısardan getırır satar yada kendı sattıgı mal gerı gelırse alır.benım fotosunu koydugum hıc bı arma tr uzerınde kullanılan bı arabadan degıller, hepsı amerıkadan, almanyadan hollandadan fransadan gelme, arac ustune tr uzerınde takılmamıs malzemeler.ayrıca calıntı arma malzeme vs pahalıya degıl ucuza gıder :) camıalarında calınan mallar bellıdır, bı araba calınarak sokulduyse o malzemeler ıllakı bı yerden cıkar, bı abımın calınana SS kapakları bır sene sonra cıktı bı yerde. senın bahsettıgın calan kısıler abecı hırsız tayfası bu camıanın has adamları ıle alakasız kısıler, abecı kımse gıdıpte bı sıs farı takımına 700 lıra vermez :) bı oben denılen arka fren lambasına 1200 lıra vermez :) cok saygıdeger abıler var bu ıste. zevk ve dusunce yapısı tabı kehrıbarın suankı halı ınanılmaz yakısıklı oldu bence. paylasınca cogu kısı begenecek emınım :)
o abileri ztn ayrı tutmaya çalıştım ama bir elin parmağını geçmiyorlar ne yazık ki :o
beğeni olacaktır tabi, benim nacizne yorumumdur bu :)
umarım o parmakların dışındaki kastettiğim kişiler senide bu işten soğutmazlar, ben bıktım :)
arabanı satarmısın die sormak için aracımın önünü arkasını arraçlarıyla marke edip beni 2 saat esir ettikten sonra geldiklerinde özür bile dilemeden pazarlığa oturmaya çalışanlar gördüm ve anlaşmazsak yol vermemekle tehtid ederken asrın espirisini yaptıklarını zannediyorlardı :) ki sen benim kadar alttan alacak bi adam diilsin :)
umarım gönlünce, keyifle binersin ;)
araba gecen gun sanayıde parcalar takılırken bırı gelıp almak ıcın pazarlık yapmaya kalktı zaten cıddı cıddı :) satmıyorum satarsamda yuksek rakam ısterım dedım. ılla bı rakam soyle dıye dırettı :) soyledım.klasık cok ıstedın :D cogu zaman da guzel arabaymıs 5 verdınmı buna felan :D yok dıyorum 4 e aldım :D ben cok muhatap oluncak ortamlarda bulunmam bununla , cocgunluklada soguk duruyorum yaklasanlara muhatap olamıyolar genelde ayrıca ben bu halınde baktımmı goremıycegım bı mesafede yerde kesınlıkle bırakmam her an malzemeler ucabılır :D. bıde benım arabayı beraber yaptıgım abılerım bu camıada hatrı fazla sayılı kısıler oldugu ıcın arabada bılınmeye duyulmaya basladı o yuzden onlardan dolayı ben rahatım bıraz
Etiketcilerden güzel resimler var
http://karasevda1974.tr.gg
http://img.webme.com/pic/k/karasevda1974/kras.jpg
Panzer kasa gecerli araba :)
Bu hafta yeni resimlerle gelir inşallah karşımıza yoksa patlıcaz hacı valla meraktan
Bugun face gordugum resım dekı kehrıbarsa cok sahane olmus selcuk abı kafandakılerı bıtırmedın herhalde burda paylasmadıgına gore bu halde bıle içten bi maşallah dedirtti :)
Aga izninle paylaşıyorum istersen silebilirsin 2007 de bizdeydi tekirdağda :(
http://a1304.hizliresim.com/18/2/lq9w3.jpg
lannn şekilsinizyaa mınaa :D olum şunları yanıma alayım akşam yarın unkapına gel ofise vereyim sana lan
Walla zahmet olucak :) amma salladin beni he :) harbi yarin aliyim kanka. :)
ulen yalan yok alıyorum elime sonra vicdan yapıyorum üzülüp geri koyuyorum :D :D ama zi.. d.t donda durmaz mış :D gidecek o tss20 ler :D
Harbiden yarin aliyim artik olm yaw telede bakmiyosun