ıkı gundur gunes altında astar kurutuyoruz. yarın boaya asamasına gececekler kısmetse. renk tutmama sansı yok dıye dusunuyorum cunkı varyasyonu yok rengın ama kısmet dıyım yınede :)
Printable View
ıkı gundur gunes altında astar kurutuyoruz. yarın boaya asamasına gececekler kısmetse. renk tutmama sansı yok dıye dusunuyorum cunkı varyasyonu yok rengın ama kısmet dıyım yınede :)
Boyandıktan sonra komple pasta yapılır zaten diğer taraflar da uyum sağlar yeni boyananlara. Fotoları görmek istiyoruz artık :)
Durumlar nedir ?
Bir gelişme varmıdır abi ? :)
Bu arada metin ışık'ı iyiki paylaştın :D
hasar alan kısımların boyası ve pasta cılası bıttı ama gıdıp teslım alamadım hasta oldugumdan. yarın kısmetse alıcam ozledım vallahı. sonrasında ses sıstemını montaj yapıcaz ufak tefek detay kalıo
Hayırlısıyla biter inşallah kehribar da bitmiş resimlerini görürüz :)
evladı bugun teslım aldım cıcek gıbı olmus cok sukur :) pazartesı ufak tefek kalanları ve sısteme baslıcaz aksılık olmazsa
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...83615822_n.jpg
TS-S20 kaç adet takacaksın?
Selçuk tesisat pandizottamı olacak yoksa basslar kutudamı olacak?
4 takim tss takicaz, tabikide pandizot kanka sorulurmu :)
Evet o sekilde
Maşallah demekten başka bişey yok :)
Tizden kulakların hasar almasın dikkat et :D
Fititiissss fititiiisss :D
Geçmiş olsun ya üzüldüm gerçekten :(
Eyw kardesim cok sukur cicek gibi cikardi ustalarim :)
tsm8 tak yan direklere ön direklerede tss 20 tak abi 4 85 2 302 pandizota da pandizotun aralarına 2 tane ts t9 koy kaderi değişsin tiz in :D
Yavru valla merakta bıraktın hee :)
Bu ses sıstemlerı sıfırmı kankı? Hala uretılıyormu bu modellr. 6985 ler enson modernıze edılmıstı sankı oole hatırlıyorum. Ne degerlıydı bee, ozamanlar cok hırsızlık oluyordu acayıp revasdaydı 85 ler orda bıle bellı pıyasası vardı alt lımıtı bellıydı :D
Benımde ılk arabam lacıvert 93 dogan sl. Temız ve bakımlılarına hala sempatım vardır, dıreksıyon hıdrolık olsa yeter bırde klıması olsa haala kullanılır.