cok hareketlı ve r&b tarzı bı parcaydı :)
buda bugunden bı foto :)
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...48575498_n.jpg
Printable View
cok hareketlı ve r&b tarzı bı parcaydı :)
buda bugunden bı foto :)
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...48575498_n.jpg
bitime ne kadar kaldı :) yalan yok etiket tamam ama setide etiket olucak diye beklemiyodum , herşey kitabına uygun :D
Maşallah 41 kere ozamandakı ses sıstemlerının sesını hıcbır sıstem vermıyor bence
suan halen aktif olarak kulanndıgım 2 adet ts207 pionner ve ts6985 var taa çokcuklugumdan kalma babam dan bana kalma yadigarlarım gmx anfisi ile besliyorum
sesini tonajına hayranım cidden :)
maaşallah etiket'in kıralı oluyor aracınız emeklerinize sağlık bu kadar güzel bir sistemde
touch and go would you go to bed with me parçası da güzel çalar
Çok değişik adamsın Selçuk abi.
Ben dahil hemen hemen çoğu kişinin bi' tarafı düşüyordur şu konuya girince.
Maaşallah.. (Televole parçaları için de teşekkürler Rebel)
Yine mi muhalefetsin diyceksin ama o kolon sistemini koymak için aracın şasesini kestirmeyeceksin değilmi?
Neymişki bu parça ayar oldum şimdi , you free fire move ı like the .... on the ... gibi veya benzeri nakaratımı vardı,
benzin borusu terse döndürüldüğünde oturtuyorlar bir şekilde ;)
bilmediğimden değil kardeşim, ben yapılabilcek herşeyi yaptım o mdf ye ben 4 adet tsw301f de koydum ama o zamanlar bilmiyordum o parçanın, bu karoser için ne kadar önemli olduğunu!
tofaşçılar bilmez ama 131 katologarı kurcalayanlar oranın şase olarak yapılan çok mukavemetli bi parça olduğunu iyi bilir, diye dedim ;)
hatta kendi mirafiorimde de kolon koyacağız diye kesmişler o sacı, ilk işim gidip o sacı zorda olsa arayarak bulmak oldu, ilk kaportaya soktuğumda tekrar orjinaline çevireceğim çünkü o saç kesildiğinde camlar sökükken kapılar açık halde tavandan aracı salladığınızda jöle gbii dalgalanır bu araçların karoseri!
Bu arada yeni gördüm ufak bi kaza olmuş, çok geçmiş olsun Selçuk :(
Haklı olabilirsin teknik olarak orayı hiç düşünmedim bugüne kadar elimden 6-7 tane doğan şahin geçmesine rağmen şu an bindiğim şahinin pandizot yeri kesik ama ben kapartmalı fiber 4 lü 6x9 kabin kullanıyorum orda perşembe günleri 25000 liralık bozuk para götürüyorum bankaya hafif tümseklerde hızlı gidince sağ arka çamurluk lok lok ediyor bir kere inip baktım hafif içeri göçüyor elimle itince düzeliyor parayı indirince kendine keliyor oranın etkisimi var sencede ?
o kadarını bilmem, arka şaselerinde çürükte olabilir ama kolan takmak için kesilcek parça değil :)
Ordaki parca sacin et kalinligi 0,5 mm, elinle zorlanmadan esnetebiliyorsun. Ayica yekpare bi sacda deil icinde buyuk sayilacak bosluklar var sacta.karoseri tutuyor diye dusunmuyorum o yuzden ama ben en minimal sekilde kestim zaten o kismi, depo borusunuda sola yatirip mengenede formu bozulmiycak sekilde ezdim suan sikintisiz oturuyor kolonlar. Ayrica mdf yi montaj ederken oraya siki siki gecmeisne ragmen olabilecek heryerinden panzota vidalayarak sabitledim, yani kesilen sacdan cok daha mukavemetli bi parca orayla birlesik durumda suan ;)
Miami o dedigim parcayi senle hic dinlemedik, sene 96 97 idi
orada sacın kalınlığı değil, sacın kıvrımlar verilerek mukavemeti direnci oluşturuyor, şimdi araştıracağım ve kataloğu bulur bulmaz okuduğumun yalancısı olduğumu ekleyeceğim :)
Ön-Arka kule gergisi yaptır bence. Eğimli virajda karoserin esnemesinden ön camı çatlayan Şahin bilirim ben :D