Hadi bakalım bekliyoruz etikettiiii :)
Printable View
Hadi bakalım bekliyoruz etikettiiii :)
bu kadar temız korunmus araba ancak etıket yapılır bunu spor tarz ıcın jant koyup basmak bozmak olur. mınıbuscu ısı dedınmı zaten olay farklı yana kayıyo. mınıbusculerınkıde etıket zaten bu ısı o tayfa genel olarak yapıyor. bu araba ya etıket yapılır yada hıc ellenmez
spor helezon cıkmıs buna kanka ondan aldım :D
bmw havuzlar temize benziyor baya
Güncel Resimlerini Bekliyoruz Abi , Tekrar Tekrar MAŞALLAH...
etiket işi tofaşta bi Ankaralı olarak bana oldum olalı terstir :D ama zevktir bişey demem. sadece fazla abartılmaması yönünde yapmanız çok iyi olur . heleki sağa sola cadillac arma vs yapmayın bence. aynalar, hellalar , oben , bide bagaj açmann oraya ince krom çıta , bide arka cama jaluzi yle tamamlayın derim. egzoz jant vs bişey demiyorum zaten arap momo yetti :D ;)
lastik yokohama bul bu arabaya yada sf330 ilanı var cok az kullanılmış sahıbındende onu da bır değerlendir
215 sevmıyorum o yuzden almadım :)
etu55 kardesım bogmıycam arabayı merak etme az oz olucak :)
Abi maşallah,
41 plakası olması sevindirdi ne yalan söyliyim :)
son halını ne zamn koycan :)
sık kullanılanlara ekledim hergün girip bakıyorum konuya merak ediyorum acayip kafamda canlandırıyorum fena olacak :) bende çok bakıyorum t stop inş en yakın zamanda.
kazasız belasız sürüşler inşallah
Maşallah kazasız belasız
Çeyiz inceden toplanmış, her girdiğimde maşallah diyorum :D Bekliyoruz abi :D
149 lar orji sarı cammı ?
tabıkıde orjınal sarı , bı malzeme alıyosam en ıyısını alırım. herkes 181 takarken 187 aldım mesela
üretimden kalktı abi 149 sarı camlar çok değerli bir malzeme nerden ne kadara temin ettin bana bi pm atabilcenmi :)
maşallah stp Allah kaza bela vermesin bi yerde mangels para delik jant 185/60 R13 lastikle beraber satılık var ilgini çekerse görüşürüz...
Eywallah kanka:) momo takicaz jant
tmm aklında olsun eşe dosta lazım olur kolay gelsin ...
Havuz aynalar çok güzel ve düzgün duruyor zira oben'de. Maşallah.
tesekkurler hepsını ozenle aradık bulduk
Konuyu merakla takip ediyoruz yükleme ne zaman hayırlısıyla? kolay gelsin tekrardan...
Şehrimin 12-13 sene öncesi dolmuşlarını hatırlattı bana bu araba...
Bordo Doğan SL ler nikelaj jant+SF330 ön camdaki pusulalar sap sarı farlar hella sisler...
Mal boncuk kocaman maşallah abi
Selcuk eksik parcan varsa aksesuar olarak Ramideki oto berk ve oto eginliye goz atmani tavsiye ederim isin membasidirlar :-)
Tesekkurler kardesler :) lazim olan malzemeyi tedarik edecek bu iste adi sani yerinde olan cok samimi abilerim var saolsunlar ben hic ugrasmiyorum layigi neyse hallediyolar :) onerin icin tesekkur ederim yinede kardesim
Hadi topla bitir merak içine soktun beni fıtık oldum burada :D
abi bitirde bi resim çek artık :)
sabırsızlıkla bekliyorum :)
Az kaldi beyler :))
konu her guncel oldugunda fotolar geldi sanıyorum, merakla bekliyoruz bakalım.. :)
Citaya bakmadim henuz ama yeni kasa bisiyin almam herhalde
totoş isyan edip duruyon bana her platformdan :D valla verecem TSS-20 leri ama inan fırsatım yok hafta sonu ayarlarım :D
bu arada sende beni kırdın 3 kuruşluk tss yimi sakınacam la senden :D baya çırpındım gerçi ama hahaha kader utansın :D