-Hepinize çok teşekkür ederim.. (: Allah hiç birimize kaza bela vermez inş.
Printable View
-Hepinize çok teşekkür ederim.. (: Allah hiç birimize kaza bela vermez inş.
İmkanınız varsa ve zamanınız varsa sr20ve yani vvl ye dönüştürün :) vvl kapak li araba göndermemiş nissan yoksa of of :)
-Aynen keşke gelseymiş, bizim tr standartlarında biraz zor vvl işi bizimkiler her şeye karisiyor (: (:
Allah kaza bela vermesin mermi gibi duruyor.Hazır araç alma arifesinde bunlara da bakıyım dedim senin arabanı gördükten sonra ama evlat olarak kalmasından korktum vazgeçtim.Senin bilgin varmıdır ikinci ellerinde piyasası var mı bu araçların?
-Amin amin. Piyasada pek bilinen bi araç değil o yüzden satışları yavaş gerçekleşiyor, arabadan anlayanlar hiç düşünmeden alır ama bizim türk insanında 2.0 araç çok yakar gibisinden bir muhabbet var bence yanlış bir yorum yapıyorlar bir çok 1.6 araç ile yakıtı aynı.. (:
Primera Gt ciddi anlmda zamanında kendine hayran bırakan araçlardan biriydi. Maşallah Allah kaza bela göstermesin böyle temizini görmek çok güzel :)
Amin amin yüce rabbim kimseye kaza bela vermesin, teşekkür ederim. (: (:
Birde lip yapalım dedik (: (: Resimde pek düzgün çıkmamış ama gerçekde çok güzel oldu :D 2.gün siftah yaptık sürttük :D
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...91623989_n.jpg
araç canlı olarak fotoğraflardan daha iyi Maşallah Ömer Allah kaza bela göstermesin :)
aracın maşallagı var allah kaza bela vermesin
Araba çok güzel de o aynaları direk orjinal rengine çevirin :)
Maşallah.
-Teşekkür ederim Batuhan'cm :D Aynalarda değişiklik istedik bu renk de karar kıldık, bilmiyorum benim hoşuma gitti tabi kötü olmuş diyen arkadaşlarımda oldu beğenenlerde (:
slm ömer lip nerden aldın banada aynın dan bulabilecğim bi adres veya yardımları bekliyorum ben de var ama düz 7lik ten senin ki önü eğimli bakarsan sevinirim kardeş allah kaza bela vermesin..keyifli sürüşler