Jant ve basıklık çok iyi olmuş harbiden maşallah kazasız belasız.
Printable View
Jant ve basıklık çok iyi olmuş harbiden maşallah kazasız belasız.
çok teşekkür ederim ön tampon altına lip düşünüyorum o zaman daha hoş duracak sanki bakalım artık :)
Maşallah Coşkun'cum, Allah kaza bela vermesin, beşiktaş appler ile, orjinal ön panjur aracını dahada iyileştirecektir, tavsiyem yalnızca far alt çıtalar ve panjuru gövde rengi yap, tamponlar komple siyah kalsın. Bu arada Konya'danmı almıştın aracı? :)
kazasız belasız cezasız kardeşim ;)
c.ö c.s olmus kazasız belasız kardeşim
tamamdır abi önce panjur ve cıtayı boyayacagım ömerde ısrar ediyor o konuda :) konyadan gelmiş ama ben denizliden almıştım abi :)
teşekkür ederim gökhan abi :)
ahaha teşekkür ederim rıza abi bişeyler yapıyoruz işte kendi çapımızda :P
Çok iyi duruyor maşallah . Benim görüşüm app ve panjur olayı güzel olur . Araçta siyah detaylar iyi bence beyaz a boğmayın böyle gayet iyi .
teşekkür ederim ilk etapta panjuru alıp çıta ve panjur birde aynayı boyayayım diyorum bakalım o zaman nasıl göstericek zaman :)
http://img688.imageshack.us/img688/5...7403971817.jpg
Herkese merhaba tekrardan bugün app plaka ve headersimiz geldi. App'ler istediğim gibi çıkmadı onu belirtmek istiyorum yaz başı beşiktaş mühürlü düşünüyorum direk amatör plakacılarla uğraşmaktansa :) fotoları takınca üstündeki hallerinide koyarım.
COŞkun idris öncesi ve sonrası yakıt değerlerini buraya yaz kardeşim mutlaka
abi şuan için kaç kuruş yaktığını bilmiyorumda gene belli olur yazarım bilgilendiririm sizi :)
usta gazlarsan ( dip gaz ) çiğ çok atıyo. hele ortayıda alırsan , ki headrsta alman lazımki mantığı otursun , fazla çiğ atıyo. ama aracın rahatlama ve uzamasına bakaraktan yakıt pek göze gözükmüyo 10 20 krş anca artırır normal filtre sisteminde.
kardeşim bu arada hayırlı olsun , eğer yaparsan siteden DENON nickli bi arkdş sargı bezi satıyo. bizim headrsada 15 metre tam yetiyo. ondan almanı şiddetle tavsiye ederim. bendeki headrsın kırmızı mor renk arası olduğunu bılıyorum :D yaz aylarında hararete çok yansıyo :icon13:
maşallah jantlar ve maske çok hoş olmuş
doğan s ler otomatik camlıdır sende olmaması çok entresan. Beyaz gösterge zeminli göstergelerden ve koltuk kılıflarından acil kurtul. Ayrıca 3 bacak panjur ve tampon boyamaya gerek yok doğan s doğan s gibi kalmalı bence. Sadece panjuru araç rengine boyarsan standartı tuturursun. Basıklık güzel olmuş.
teşekkür ederim bende anlam veremedim aldığımda aslında camların otomatik olmamasına ama çok sorun degil 100liraya otomatiğe çevirebiliyosun sonuçta yazın onuda yapabilirim bu arada koltuk kılıfları ve yan kapı iç döşemelerini komple alcantra süet yapmayı düşünüyorum. en kısa zamandada tavsiyenize uyup kadranı değiştirmeye calısacagım tekrar teşekkürler :)
maşallah basıklıgı cok iyi olmuş..