maşallah emrah abi arkada bi rize,53 yazısı olsa iyi olur :)
Printable View
maşallah emrah abi arkada bi rize,53 yazısı olsa iyi olur :)
Ankarada 2.5 V5 in vergisi çok diye pert Leon dan sökülmüş 1.8T Beyaz bir Bora ya konmuştu aga. Çakma çukma değil bildiğin 1.8T. Şanzuman falan herşeyiyle. Aracı kanlı canlı bir freeman Özgür bir de bizim Gökhan gördü. Koltuk ısıtma vs herşey vardı araçta. Aracın sahibi forum takılmıyor yoksa tanınırdı araç. Ankara da ya Tandoğan da ya da Bahçelievlerde bir galeride satılmıştı 1-2 sene oluyor aga. 21.5 e satıldı modelide herhalde 99-00 falan daha yeniydi. Ama hangi garaj yaptı nasıl yapıldı bilgim yok :)
helal metin :)
ankaralılardan da konuya açıklık getirmelerini bekliyoruz, vag'cılar aşagı ayrancılar.. :))
hem de kankam ol :P
Abi o gün tamamen aklımdan çıkmış fb 'a telefondan girince etkinligi görmedim, boş boş evde oturdum ,muratta haber verir beraber gideriz diye düşünüyordum , aramaya yüzüm yok :(
Abi o kadarını bilsem şu an sahibi olurdum :D Benim bildiğim ayrıntılar aşağıdaki şekilde. Aracı vwturk teki Gökhan bizzat gördü. Birde Özgür gördü diye biliyorum. Aracın daha önceki satılık ilanını da Alper ekledi sanırsam.
Bu arada 2.3 V5 ben yanlışlıkla 2.5 diye yazmışım. Aracın fotosunu bulsam ekleyeceğim aklıma fena takıldı.
Hikayeyi çözdüm, v5 borası varken adamın bir gece rüyasına aksakallı hacı emmi gelmiş ve kulagına usulca fısıldamış ' A car without a turbo is like a man without balls ' diye.. Abi de bakmış ki böyle olmuyor, 1.8t'i gömmüş.