Ok dogru hatırlamısım, ben ankaraya gidiyordum :)
Hicbir kus serisinde öyle performans görmedim, max hızlarda bile geliyordun benle :)
Masallah, cok iyi bakmıssın ;)
Printable View
benımde ılk arabam şahındı halada duruor:)
maşalah cok temız.bakımlı olunca gercekten 180 190 rahat yapıorlar
ankarada wardı bitane FM plakalı turrbolu kartal.. 6-7 sene önce çook beğerinrdik 16" AZEV jant bagajda 4 tane 30cm subwoofer falan :)
araban güzel jantları deiştir, azev bul biyerden tak derim..
http://img257.imageshack.us/img257/4913/azev20afh7.jpg
Hatırlarım 3 kartal aynı dergide cıkmıstı :)
Offsetli jant gercekten iyi olur, imkan varsa ;)
Ya kuş serisinin şahin doğan kartal da arkada bi çamurluklar var ofsetli jantın allahı sığar valla tasarımcı arkadaşlar sağolsunlar baya açık yapmışlar 215 lastiklerde işte ofsetli gibi kaldığından hoş duruyor arabada...O dergiyi bulma sansımız varmı bende merak ettim ?
allah kaza bela vermesin kardeş araç güzel
güle güle kullan.
Kazasız belasız. Bir yanlışı düzeltmek istiyorum araç FİAT değil TOFAŞ üretimi FİAT lisanslı.
Yani aracınız FİAT diye geçmiyor.
Ve aracınızı bu kadar yere basmanızın size zararı olacağını söyliyeyim. yani akslaraı aşırı zorlarsınız ve yol tutuşunu 0 a indirirsiniz.
Valla Saol Diğim Kataloğundaki fiat lisanslıdır yazısını görmemişim.bilgin için teşekkürler:):).......bende fiat yapıyor sanıyodum....:) Bende biliyorum fiat lisanslı olduğunu ***** araç benim olunca hangi modifeyinin aracın hangi bölümüne zarar verdiğini daha iyi biliyorum...bu arada akslara zararı yok sadece mafsal a %20 gibi zararı var...
kazasız belasız kardeşim dikkat yanlayabilir :)
msallah cok temız ve dırı duruyo kazasız belasız surusler dılerım
arac cok sıkı olmus vallahı masallahı var
Teşekkürler arkadaşlar...
kartal gördüğümde içim cız ediyor
13 yaşında kaçırıp arabayı çarptıgımda babamın tyson gibi girişi geliyor aklıma :D
bende araba kullanmayı kartalda öğrendim :)
turkuaz yeşili 94 model slx bi kartalımız vardı bizim 2. arabamızdı,ilk arabamız 86 model kartaldı :D
bence kartalı hakkıyla kullanabilen birisi her türlü aracı kullanabilir hem büyük bir araç,hem hidrolik yok hemde çok iyi değil yol tutuşu.. kartalın hakkını veren kamyon bile kullanır bana göre..
ahh ne yanlardım yaw her köşe çıkışı yan yan.. özlemiyosam terbiyesizim...
olsada yanlasak...
bizim arabada da lpg yoktu millet takılıyo zenginsiniz diye :D
hiç unutmam istanbulda capitol ün kapalı otoparkına girerken,güvenlik lpg varmı diye sorunca yok dedim adam bana nası yok diye sordu :D suratını görmeliydiniz ehuehueh
temiz bakmışsın aracına kazasız belasız kullan ön tamponlar ve kadran slx. araç slx mi?
kazasız belasız masallah cok hos duruyor : )