hayırlı olsun renk ve jantlar çok iyiymiş maşallah
Printable View
hayırlı olsun renk ve jantlar çok iyiymiş maşallah
topçulardaki araç sanırım ? :) maşallah abi cidden hızlı araç satışı yapıyorsun sen 3-4 aldın biz daha flaş s satamadık :)
Maşallah ahmet abiden biliyorum arabayı her gün pasta cila atıyolardı :) kendisi de sağlam bi motor ustası zaten herşeyine çok iyi bakıodu güle güle kullan.
Sürekli gördüğüm bir araçtı abi. Hayırlı olsun maşallah. :)
daha arabayı ıslatamadan arabayı satıyo adam kurnaz :D:D:D maşallah abi kazasız belasız :)
Maşallah hayırlı olsun cok iyi duruyor Engin :)
tesekkur ederım dostum,aynen dogrudur.
saol hocam tesekkrler :)
amin.gelicem hocam, bım corsa eraylada gorusuyorum zaten, bulusmaya gelıcem bnde :)
:D sizde hızlı degıstırın olm coraplarınızı :D Sagolasın :)
ii bea abi nolsun sen nabıon :D abi napiim ya can sıkıntısı, araba alıp ugrasıyom işte zaman geçsin die :)
müdür onu bende merak ettım, almanya dan hans la görüştüm, fabrıkanın arka otoparkında unutmuslar arabayı :D sagolasın bu arada.
eyw hacı sagol :)
tşkr ederım hacı sagolasın :)
cok sagolun tşkler. :)
amin cumlemıze.
emin degılım o sekılde yazıodu, dedıgın gıbı olabılır walla hocam :) sagolasın bu arada :)
cok tesekkurler, jantları herkes yakıstırdı :)
tesekkurler :)
cok tesekkurer sagolasın :)
yok knka karıstrdın sanırım arac almanya-hamburg taki köşede yatan aractı :D Flashıda alıcaktım vermedınkı :d
sagol hocam ck tesekkurler :)
sagol canım :D
ISLATIRIZZZ :D
sagol melih, tesekkur ederım :)
Hayırlı olsun corsa güzeldir
hahahahaha alman iyidir iyidir :) sana satmam abi Flas s sonra dip basarsın ekzos felan yüregim kaldırmaz. :)
çorcu engin :D
Maşallah jantlar cok yakışmış kazasız belasız :)
corsa candır.. grupdada sölediğim gibi jantlar çok iyi olmuş.. bu renk 1.7 olaydı nolurdu sanki :/
maşallah corsa da bu kasa hiç eskimiyicek hep aklımda olan bir araç ALLAH kazadan beladan korusun
[IMG]http://u1307.hizliresim.com/1c/d/q5d35.jpg[/IMG]
Maşallah kazasız belasız binmeniz dileğiyle. Çıtırdan bi sesini duysaydk :)
hayırlı olsun masallah corsacıların cogalması guzel bırsey :) butun corsacılar toplassakmı bı ara :D jantlar 16 yormuyormu aracı ?