Kusura bakmayın :)
ER Corsa 1.7 Dti vs. Scirocco 1.4 tsi 160 Hp - YouTube
Printable View
Kusura bakmayın :)
ER Corsa 1.7 Dti vs. Scirocco 1.4 tsi 160 Hp - YouTube
rocco basmamis gibi olmus resmen masallah :)
1.4 bar da guc ne civardadir acaba?
dyno yaptinizmi hic merak ettim.
bir de borulama icin resim cekicektiniz cektiniz mi acaba?
buyuk cooler takicaktiniz ama lagi borulamayi degistirerek azalticaktiniz vs, resim atarim demistiniz.
araci ilgi ile takip ediyorum, basarilarinizin devamini dilerim..
Teşekkürler abi, 1,4-1,5 bar'da tahmini 160 beygiriz, aracı tamamlamadan dyno yapamadık malesef çok seçeneğimiz olmadığı için, intercooler 4,5 litre, borularda terse doğru boyu baya kısaldı, lag tabiki var ancak rahatsız edecek derecede değil şehir içi çok keyifli kullanıyorum :) tam fotoğraflayamıyorum ;
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...76666928_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...01064081_n.jpg
anladim baglanti olayini tesekkur ederim kardesim.
bizimki de yazilimda, biraz degisiklige gidiyoruz, umarim guzel basinclar ve gucler yakalarsak coolera girismeyi planliyorum o nedenle sormustum, tekrar basarilar.
yazilim herseyi bu arabalarin evet haklisin :)
senin turbon 1749 du sanirim, umarim istedigin gibi olur hersey.
bizim corsa yi biliyorsun, 1749 dan farkli bir turbo kullandik basinc sorunumuz vardi falan..
stock arabalara atilan dumanli diye tabir edilen yazilim vardi ***** ve turbonun hakkini veremiyorduk.
emmedeki flansi conta genisliginde oymak icin emmeyi sokmek istedik gecenlerde ama sokemedik bir turlu :) dedik komple kapagi sokelim hem kapagi kapakciya yollariz bi bakarlar hem de pistonlara vs bir bakmis oluruz, alti ustu bi conta alacaz diye dusunduk.
iyi ki sokmusuz kapagi, kapak curuk cikti, egzantriklerimizin ikisi de bitik cikti. siboplar yanik cikti ve simler den 6 tanesi falan oyulmus olarak cikti.
az biraz daha devam etsek curume yuzunden zaten conta patlatmak uzereymisiz :)
saydiklarimin alayi yenilendi, arac da degisti nispeten.
simdi de yazilimda, bakalim ben de merakla bekliyorum neler olucak :)
bir de siz map sensorunu falan degistirdiniz mi acaba?
belirli basincin uzerini okumuyor oem sensor diye biliyorum
Kapak derken conta sıkıntısı çoğu araçta var, emme manifoldu da baya farkettirir, çok iyi olmuştur şuan maşallah, map sensörü yanılmıyorsam 2'bar a kadar destekliyor ama yinede 5.vites uzun süre 1,5 bar'da gidersem arıza yakıyor, korumaya almıyor basınç düşünce hemen sönüyor sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum ki 2 bar üstü basan araçlarda da orjinal duruyor :) en iyisi olur inşallah görseli gibi :)
En ufak faydası olsa bile amaca ulaşmıştır abi konu bence :)
tam basamadık ama ufak bir video daha ekliyim açınca feh vteclerle çok rahat yürürüm :)
http://www.youtube.com/watch?v=mcVg2cmbsm0
masallah tekrardan.
bildiklerini payasmandan dolayi tesekkurler kardesim.
edit:
bir sey daha sormak istiyorum kardesim sana, 1749 olarak kullandigin turbo tam olarak hangi aracin turbosu?
renault master mi?
Berkayım maşallah kardeşim iyi gidiyorsun yazilimi kim yapti hazir yazilim mi kullandin yoksa yolda mi ayarladiniz
karışık abi sadece yolda ayar yok test edip değiştirdik, diğer araçlara göre basit bir sisteme sahip yanılmıyorsam, şimdilik yazılımı ellemeden basınç ile oynamayı düşünüyoruz, egzoz sisteminide yaptırdım memnun kalmadım, orataya kadar 60 düz çekip bırakıcam cuma, bitmiş olacak inşallah :)
hey maşallah be... :)
vall Er corsanın maşh. var mekanik olarak bilalde elinden gelenin en iyisi yapmış maddi olarakta Berkay desetek yaparak güzel bi çorsa ordaya çıkmış.
inşh daha iyi yerlere gidecek araç.
Berkay iyi hazırlan yaza kadar Bi tane daha geliyor çorsa :)
:):):) guzel oluyor guzel masallah :D karsımm
egzoz olayı ıyı oldu bence :D hıc degılse arabanın altı sıyahlamıyor hahaha :)
Berkayım Maşallah çok güzel gidiyor