kazasız belasız kullanmanız dılegıyle.rs tampon yaptırmayı dusunursenız tamponunuza talibim:)
Printable View
kazasız belasız kullanmanız dılegıyle.rs tampon yaptırmayı dusunursenız tamponunuza talibim:)
cumlemıze :)
herhangı bır kaza-bela (allah korusun.) dısında body vs bısey yapmayı dusunmuyrum.ama olur da gaza gelırım vb durumda haber verırım :icon_tup:
saolasın kanks :icon_tup:
esımın araba kokusu :D ortalıkta durmasın ıstedım ama bu sefer guneslıkte ız yapcak gıbı oldu.attım arkaya ben de :)
tesekkurler.lakın ındırmek gıbı bır planım yok.aurıste ıllahlah ettım.ızmır cok ıyıydı ama ıstanbul cok kotu bu konuda. ota .oka surtuyor... aksama dogru zaten sorun kalmıyor.tekerlek arası gozukmuyor jant kombınasyonundan dolayı.
Burda gördüm monacogp'i ilk defa nazar değmesin çok güzel bir araba yanlız keşke xenon olsaymış :( renault bunu atlamış böyle bir özel seride.
çok güzel duruyor abi maşallah
tesekkurleR :icon_tup:
ya bu custom plaka cercevesı yapan bı kardesımız vardı.ılanları bulamadım.bu sıtede hatırlayan olursa bı cıtlatsın ya.
yenı arabaya yaptrıcam demıstım adamın baslıgı bulamadım :):)
Merhaba. İlk mesajim size kismet oldu. Sizin aldiginiz araca ben taliptim fakat biraz gec kaldim kapira yatirip kredi cekmekte. Nitekim aracimin satilmasini bekliyordum. Tesadufen araci ararken buldum sizin konunuzu da. Ozelliklerine bakarken bir baktim siz, hicbiryerde bilgi yoktu aracbile alakali.
Oncelikle hayirli olsun gule gule kazasiz belasiz binin araciniza.
Bende yarin mavi Gt-Line a kapora yatiriyorum hayirlisi ile. Aracin neden uygun oldugunu bana anlattilar fakat sizdende duyup rahatlamak isterim. Herhangi bir sorun yaratacak durum yok degil mi? Bu arada cam tavanli son arac benimkisi ordaki fakat daha 10 tame daha coupe var sanirim.
merabalar
valla ılk paragrafa uzuldum dıye yalan soyleyemeyecegım :p
saka bı yana cok tesekkurler.cumlemızı korusun allahm.
ben de gt lıne almaya gıdıp monaco aldım.farklı olması hosuma gıttı acıkcası.
benım arastırdıgım kadarıyla turkıyeye fransadan bır partı araba getırılıyor ve sure verılıyor.eylul ayı sonu gıbı ornegın.bu aracların satılması ıcın uygun fıyat konuyor(bu fıyata 2.el yok kı bu araclar 0 ...).araclarda hata yok elbette.tek eksık olarak soylenebılecek sey,1ay sonra servıse gıdılcek.1 sene doldugu ıcın.bı de seneye muayene var.o da seneden dolayı.yanı araba kız gıbı de olsa yaklasık 500tl 1 sene erken verılecek :)
benım bıldıgım bu partı ıcındekı monaco sayısı 2 ıdı.zaten satıldı.gtlıne da 1 tane kalmıstı.benle aynı gun 2.si satıldı.3.sü bostaydı depoda.muhtemelen o da sıze nasıp oldu.dıger coupeler bıraz daha boş.mesela sıyah felan gelmıstı benım kı cıkarken ;)
Heheheh kismet boyle seyler. Bu fiyatlara birakin coupe C sinifi dizel ve full araba bulmak cok zor. Golf, Leon, Astra, Auris vb gibi arabalar bile cok daha pahali ve daha bos. Sizin aracta geri gorus, elektronik park freni ve zenon yoktu galiba. Gt de bunlar da var eh artik avutacaz kendimizi. Acikcasi icindeki beyaz detaylar hosuma gitmisti. Simdi Gt line alip jantlari siyaha boyatsam mindiye dusunmuyor degilim. :) piyasa onlarca arac var fakat siyah jantin yakistigi tek arac bence bu siniflarda.
Sanirim yakinlarda oturuyoriz ben kucukyalida oturuyorum. Araci aldigimda tanismal beraber arac fotolarini cekmek isterim. Saygilarimla.
elbette olur. pm attım.
bır de renodakı guleryuzu hıcbırısınde bulamadım.sanırsın ferrarı satıyorlar.afra tafralar 10numara gercekten :) cok ayar olmustum vag grubuna.
gt lıne da daylıght var soyledıgınıze ek olarak bı de onde park sensoru olması lazım. bunlara 3500tl fark ıstemıslerdı. hem dedıgım gıbı aracın cok ender olması, hem ıcı dısı bı daha ugrastırmayacak olması mantıklı geldı.
mavıdekı renk uyumu ıyı aslında bence ama yınede shop yapıp bakmakta fayda var.
mdfym' den berı takıp ederım senın aracları(motorda dahıl) s2000'den sonra en takdır ettıgım tercıhındır ustad ;)
(sen s2000'ı satarken param yoktu alamadım mazı ıcımde yaradır :D )
Tesekkurler :)
42ye alip 57ye satmaya calisio kardesmz :)
bu arabalardan ilk defa gördüm arkası biraz sanki sciroccoyu andırıyo gibi geldi ama hoş olmuş araba... Kazasız belasız binmeniz dileğiyle....
maşallah çok güzel kazasız belasız keyifli sürüşler
Şimdi gördüm abi hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin :)
hayırlı olsun. kazasız belasız kullanın inş. arabadan resmen kalite fışkırıyor. çok fazla küçük detay var arabada. en sevdiğim şey :) çok keyif verir insana....
Maşallah çok güzel araba, güle güle kullanın.. Böyle özel serilerin arabadan anlayan ve kıymet bilen insanların almasına seviniyorum. :)