Maşallah,güle güle kullanın.
Printable View
Maşallah,güle güle kullanın.
Maşallah kazasız belasız...
Bir tanede Samsundaki gri S3 wardi dusuk km'li temiz, Istanbul'a gelmis duyduguma gore bilen goren war mi nerde kimde oldugunu?
Yada onun disinda dusuk km'de bulunan?
Bu arada guzel arac almissin kazasiz belasiz.
Dun aksam caddebostan sahilde isiklardan kalkarken gordum sanirim :)
Renk çok iyi maşallah
çok iyi duruyor masallah
hayranlıkla baktım Masallah kazasız belasız bın kardesım
Maşşallah allah kaza bela vermesin..yeni bir 8l s3 sahibi olarak tekrar maşallah
Allah razi olsun Orhan abi cok cok saol :)
cok tesekkur ederm hep beraber ins :)
ooo ne zamn yapti abi o km yi ben ne zaman gorussem toz icinde yatiyodu ozamn ben yanlis hatirliyorum :D ins abi ea plakayi fatih abinin amcasina bi sordurayim bakalim ne cikicak
tesekkur ederim saolun :)
samsundakinede baktirmistim zamaninda km ici baya temizdi biraz gorsele ihtiyaci vardi suan nerde bilmiyorum
yok eski arabam o s plaka sari s3 sahibi levent cadde ondan sorulur :D
cok saolun teskkrler :)
saolun sizede hayirli ugurlu olsun hangi araci aldiniz acaba
hayırlı uğurlu olsun maşallah çok güzel görünüyor
maşallah gerçekten bu km de bu temizlikte s3 bulmak gerçekten zor. allah kaza bela vermesin...
araba çok çok sıkı duruyo abi inşallah hep bilincli ellerde kalır
s3 8l sahibi olmuş biri olarak kullandığım sahip olduğum en özel otomobil diyebilirim türkiyede değeri bilinmesede gerçekten özel bir otomobildir sanki bu aralar değeri bilinmeye başladı bilinçli insanların eline geçtikçe.birde bu teyzelerin ninelerin s3 merakı neymiş zamanında anlayamadım benim aracımında ilk sahibi bayan ve 155 bin km ye kadar kullanmış :)
maşallah,iyi günlerde kullanın...
maasallah cok guzel bı araba almıssınız allaz kazasız belasız kullanmak nasıp etsın.
s3 ve haldex candır :)
Hayırlı uğurlu olsun çiçek gibi maşaallah şöyle s3 bulsakta alsak vallahi :D