tylan Nickli Üyeden Alıntı
senın gibi evladım olsa cebıne esrar koyar polıse ıhbar ederim. küfür edicem ama anasına babasına dokunacak dıye edemıyorum yavşağa bak.Babam gecen mayıs ayın da motor kazası gecırdı haberı alınca hastaneye nasıl gıttıgımı bılmıyorum çok şükür iyi olduğunu görunce deyim yerındeyse sevıncten hastane de karı gibi ağladım şuan pelvis kemıgı kırık oldugundan topallıyor her gun dua edıyorum iyileşsin başka bışey ıstemıyorum diye bu ibnenın dedıklerıne bak.kim bilir anası babası ne hayallerle buyutmustur bunu nerden bılsınler böyle bir deli yetiştirdiklerini.Lan arzu ettıgın 4 tekerlekli bir demir parçası forumdan kıme sorsan hayalın de bır araba vardır benım de var ama omur boyu el arabasına dahıl bınmem onların sacının telıne zarar gelmesın dıye.Fakirlik utanılacak bişey değil hayatta en kolay kazanılan şey paradır.en çabuk kaybedilen de şeref. Sen varya tam bir şerefsızsın. sana tavsiyem git kendını bir yerden at. Ailenı daha çok üzme.ölüsü olan bir gün ağlar,delisi olan her gün. ... delisi