Hayırlı olsun :) alfa'da en çok beğendiğim kasa giu, 156 ve 159 :)
Printable View
Hayırlı olsun :) alfa'da en çok beğendiğim kasa giu, 156 ve 159 :)
Buradan da hayırlı olsun diyelim :)
güle güle kullanın masallah :)
Hayırlı olsun , güle güle kullanın. Çok temiz maşallah :)
Bu arada merak ettim , Primera gt leri araştırdınızmı ? Genel olarak bilginiz varsa buradan veya p.m olarak bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.
MaşAllah. İtalyan iyidir. Alfanın hissi bambaşka guvenle karısık hız tutkusu. :) eşsiz süspansiyon. bızde 1.6 twın spark vardı sıyah renk full paketı.
Hayırlı olsun ;)
2.0 ile 1.6 arasında yakıt farkı yok denecek kadar az görünüyor misal,
Connecting site...
Connecting site...
Doğru mudur cidden?
Yapılacak işlemler
Ön fren disk ömrünü tamamlamış
Soğutma sıvısı kapı ömrünü tamamlamış içi gözükmüyor. cam filitleri okeye dönüyor.deri direksiyonu kaplatsam hiç fena olmaz. acilliyet şimdilik bunlaracilliyet
Standart kullanmayı hedefliyorum.
***** izmitte alfa servisi yok sportivo ya devam ediceğim
aynı modelde aynı araca bizde sahibiz kazasız belasız kullanmanızı diliyorum varyatörü ne alemde ?
çok temiz görünüyor maşallah. 1998 yılına göre çok başarılı bir tasarım ayrıca. güle güle kullanın.
güzel günlerde kullanın alfanın yeri keyfi ayrıdır cidden ;) lpg siz kalması dileğiyle :) ...
Şükür varyatöründen ses yok fakat soğuk ilk marş dizel gibi :) kısa bir süre sonra kesiyor. belki habercisidir. Çok memnunum şimdilik lpgli arabadan inip benzinli araba kullanmak sıkıntı.Yapcak bir şey yok daha hiç dip gaz yapmadım. bir iki kere 4 bin deviri tırmaladım. Gerçekten heycanlı ...
hayırlı olsun kazasız belasız, temiz ve güzel duruyor araç
tertemiz gözüküyor maşallah.benimde her zaman kafamdaki araçlardan biri 156.