Merhaba değerl forum üyeleri ,98 model alp beyazı gti.Arac içi komple 2000 çevrilmiş
stock bir gti.Değerli yorumlarınızı beklerim.
![]()
Merhaba değerl forum üyeleri ,98 model alp beyazı gti.Arac içi komple 2000 çevrilmiş
stock bir gti.Değerli yorumlarınızı beklerim.
![]()
Alp beyazı 106 bi başka kocaman maşallah
Hayırlı uğurlu olsun kazasz belasız
ROLL TeaM....
[...MaPPed By CharE...]
EK Civic 1.4 İs
Corsa D sport
R56 Cooper S
Megane 3 Coupe
Ap2 S2000
cilalı şampuan
Meguiars Ultimate Wash&Wax Boya Koruyucu Şampuan GittiGidiyor'da 92610856
maşallah güzel duruyor 106 beyaz olması ayrı bi güzel![]()
Arada bi güncelleme yaptıkça eklerim.Bujiler değişti Sezai kardeşim hdeiye etti sağolsun.Vites kolunu ayarladık.Yıkandı garajında cilası atıldı vs.
![]()
Hayırlı Maşallah kazasız belasız.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
kzsiz belasiz insallah.
[B]POWERED BY AYDOĞDU GARAGE MUSTAFA AYDOĞDU
ATA Motorsport&Engineering Kemalcan Kalkır&Hasan Kavutoğlu
-Maped -Alper French
Maşallah kardeşim beyaz 106'yı her zaman çok sevmişimdir, kazasız belasız. Arka bagaj kapağına Peugeot ve 106 logolarını yapıştırıp GTI logosunu sökersen daha da güzel olur diye düşünüyorum.![]()
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
Ömercim çok sağol kardeşim hepimize amin.
Erkan abim çok teşekkür ederim sağolasın,stikerları çıkarttık sadece nurnbrung var on/arkada okadar orjınal logoalrı aldım fakat tam yerını bılmedegım ıcın beklemedeyım .
Ön tampon ayarlandı,dodiklere önceden atılan barzo tirfonlar cıkarıldı,cilası kendim yaptım tabii ki,bujıler değişti filtre cai mizi yeniledik geçirgenliği güzel bi yed taktım şimdilik devam
zaman bulursam vıdeo koyarım , herkese saygılar sevgiler..
lip arıyorum bu arada ya cruze lipi yada 5jo807061 9b9 skoda ön alt lipi diyorum![]()
Araba 2000 2001 yıllarında bizdeydi hayırlı olsunKazadan bahsetmişsinizde kazayı elinin ayarı olmayan aracın sahibi arkadaşım yaptı Balıkesir'de..
Doğrudur sağol kardeşim,valla bu güne kadar aldığım sattığım araçaların herşeyini açık açık söyledim yazdım çizdimbu yüzden hep zarar ettim.Bu aracıda baktık denedik usta kuzenle geldik ekspertizimizi kendimiz yaptık Kuzen kendine aldı bende ondan aldım Doruk Opel olarak.Şase doğrultması ufak var önden kazalıdır.Ama kaza var kaza var işte .Adama dersin şase doğrultma var büyük değil,yinede derler işi bitmiş gitmiş,kaza vardır yavaş çarpar yol tutmaz gezer çıkar. çok şükür dalması çıkması yok gaza çökünce OK gibi maşallah.
maşallah kardeşim güle güle binmen dileğiyle![]()
Crm performance
Sağ marşpiyele bir ayar iyi olur..(Vida olayıda biraz sırıtmış) .İyi günlerde kullanın...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)