Saolasın kanka :):)
Printable View
konuyu yeni gördüm tekrar hayrlı olsun :D
inşallah kazasız belasız kafa rahatlığıyla binersin başkan :)
ömürlük desek yeridir.. kazasız belasız :icon_tup:
bende de 2007 tonik mavi Ghia X var.. o geldikten sonra yanındaki araçlar hep değişiyor ama mondeo hep kalıyor çok alıştım konforuna...ah bide bi 50 hp daha kuvvetli olsaymış:(:(
sizin araçta çok temizmiş güle güle kullanın...
http://img560.imageshack.us/img560/5769/img0001ae.jpg
Maşallah. Güzel araba gerçekten. Jant rengini sevdim ben. Kazasız belasız.
MK3 fiyat/performans anlamında ilk sıralarda bana göre.
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Hayirli olsun kardeşim allah kazasiz belasiz binmeyi nasib etsin.şaşıranlardan biride benim :)
maşallah tank gibi duruşu var ; çıtırdan basılsa tamam olur :)
Tşk ederim arkadaşlar :)
Kardeşim biraz kafa dinliyim dedim :) Saolasın
Tşk ederim eibach 4cm yay aldım yarın takıcam inş :) Yeterli olucak zaten konforu bozmak istemiyorum
hayırlı olsun bizde de 2003 ghia tdci var direksiyon kutusu gevşemesi ve gergi krank kasnakları kronik arızaları dışında güzel arabalar,şanzımanları çok zorlamaya gelmiyor ne kadar Jatco şanzıman olsalarda sorun çıkarabiliyorlar..
hayırlı olsun abi kazasız belasız günlerde kullan nacizane tavsiyem ön camada film cekmen olur tekrardan maşallah
Güle güle kullanın, dertsiz bir araba yakıt dışında, mercekleri de büyütmek gerekir yapılan güzelliklere ilaveten.
Güle güle kullan başkan :D Sen gelmez oldun sen gelmez oldun. :D
hayırlı olsun tayfun. bende yenilerine baktım da 143 k çok para yav.
bu arabayı almaktan yarım yamalak araba satmaya çalışan galericiler yüzünden vazgeçtim zamanında gittim sıfır aldım
çok güzel tercih kazasız belasız
ama benzinlide olsa alman d segmenti bir araç hala istiyorum
Taytayyyyyyyy:)MaşAllah çok güzel be kardeşim frenchmetal jantlarına nazar değmesin:)
Tşk ederim direksiyon kutusunda dediğiniz problem oldugu zaman tamir olabiliyormu peki ?
Tşk ederim kardeşim valla çekicektim ama zindan gibi olur die vazgectm çekerken :) daha sonra çekerim belki
saolasın , mercekleri derken farları diyorsun sanırım :) yapılmışı varmı ki
Saol kardeşim gelicem az bekle :)
saolasın , yenisi çok iyi ama çakma aston martin :D
Ya sorma galerilerde okadar yıkıklar varki sorma bende baktım bi kaç tane.
Tşk ederim
:) Saol kardeşim jantlar karatop spec ahahha