Custom coil işine girmeyin lütfen.. Alıcaksanız marka birşey olsun. Yoksa yay ile halledin basıklık işinizi..
Kazasız belasız kullanın
Printable View
rengi harika olmuş allah kaza bela vermesin. ama en acilinden yay istiyor :D
Bugün okuldan dönerken öğretmen arkadaşım çekti :)
http://i.hizliresim.com/jnjNPW.jpg
Yeni gördüm ben boyanmış halini, çok çok sevindim sizin adınıza , muhteşem olmuş :)
Harbiden arkadaş bir araba bu kadar mı evrim geçirir... İnsanın arabasını boyayası geliyor. B sütunu siyaha dönüp kafa da biraz indi mi tamamdır :)
Teşekkür ederim.Bu ay bakımıydı şu suydu busuydu derken biraz açıldık.Yazın takacaz inşallah :)
Teşekkür ederim :) Daha iyileri sizin olsun :)
Ben yaptım bi delilik siz yapmayım.:D Ufak detaylar gelecek yakında inşallah :)
Renk son noktayı koymuş yapacak bişey kalmamış. Kazasız belasız kullanın. :)
Bugün yıkadıktan sonra öylesine bi resim çekeyim dedim :)
http://i.hizliresim.com/AJl3Ep.jpg
tüm konuyu baştan başlayarak okudum renk güzel olmuş kazasız belasız kullan
lancer lar için özel bir plakalık yapılsa keşke oem tarzında kare olarak dikdörtgen plakalar aracın tüm imajını bozuyor kanımca
pazar günü kipanın orda gördüm, rengi güzel olmuş :)
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim
Normalde bu kasayı pek sevmem ama yapılan degısıklıklerle aracınız cok guzel olmus renk sahane kazasız belası :)
Renk efsane. Siyah aracı bir yıkarken bir de silindikten sonra ki ilk 5 dk da çok seviyorum :) Kalan zamanlarda ise hiç sevmiyorum.
Mevcut aracımın siyah olması da oldukça ironik tabi ki :) (Takas şartları)
Renk inanılmaz olmuş. Jant rengi de aynı şekilde. Zirai aletler de kim yaptıysa eline sağlık. İsim / adres paylaşırsan biz de ona gidelim boya için.
Buradan bakınca işçilik gayet iyi duruyor.
Teşekkür ederim.Ben de zamanında hayatta siyah araba almam diye büyük konuştuğumdan,sonra gittim siyah araba aldım.Dediğiniz gibi yıkayınca herşey güzel ama 10dk sonrası yüzüne bakılmıyor arabanın :D Zirai aletler Nisa Tuning'in arka sokağında kemal usta var.Orada boyandı araba.Adapazarında denk gelirsek incelersiniz inşallah :)