Öncelikle selamlar, daha önceden hatırlayanlar olacaktır audi a3 aracım ile yollarımızı ayırdık. Bu süreç içerisinde yakıt olarak makul ve fiyat olarakta biraz uygun bir araç arıyordum. İlanlara bakıp araç aramaktan gerçekten bıkkınlık gelmişti ve karşımıza böyle bir araç çıktı. Fiyatı konuşup anlaştık ve gün içerisinde hemen satışını aldım. Audiden Peugeot a geçiş yaptığım için içimde korkular vardı, fakat station wagon olması ile aracın yola oturması ve kullanma keyfi gerçekten beni büyüledi ve içimde olan karamsarlık bir anda sona erdiAracı alır almaz komple iç dış kuaförünü cila seramiğini yaptırdık. Üzerinde boya cam filmleri vardı, onları sökerek ön cam dahil komple LLumar atr 15 serisi filmlerle değiştirdik. Ön cama Atr 50 serisi uyguladık. Yazılım ve dpf iptalini yaptırdık şuanda aşağı yukarı 135-140 civarı gibi bir güç sağladığını söylediler. Ön arka spacerlerimizi taktık. Önlere coilover arkalara spor yay uygulamasınıda yaptık. Uzun farlarda photon sarı ampul vardı açıkcası led gibi aydınlatma sağlamıyordu onlarıda kuvvetli ledlerle değiştik ve uzun farlarımızda çakma bi xenon oldu diyebilirim
Müzik sistemini mütevazı bir şekilde yaptık kapılara midrange bagaja ufak bir subwoofer ve olmazsa olmazım orjinal japon tss20 tweeterlerimizi taktık. Lafı fazla uzatmayacagım sizi 2006 model 1.6 HDİ 133.000 km de tramersiz değişensiz sadece 3 parça boyalı bir sw ile baş başa bırakıyorum
![]()
Güncel fotoğraflar son sayfada
![]()