Tesekkurler agresif kulanmak gibi niyetim hicbizman olmaz sadece zewk ve keyif amacli uygulamalar yapiyorum
Printable View
Aracın kazalara karışma sebebi bence kiralık araçlarda olması bireyselden daha çok kiralık araçlar kazalı olarak geliyor servise 2013 joy kullandım 4 ay bence çok güzel geniş ferah bir araba.
Makam şöförlüğü yapan bir abim var ikiyübinden fazla km yaptım fluencle diyor megane ve lattitude tan daha iyi bence diyor.
Maşallah allah kaza bela vermesin
Çok çok güzel bir tercij yapmışsınız
Gerek yakıt gerek yol tutus gerekse konfor en önemlisi de piyasasının altın bilezik gibi olmasındna dolayı iyi yapmıssınz
Konuyu takipteyim guzel seyler olacağı aşikar
maşallah jantlar nokta atışı olmuş.. güzel bir coil ile çok fena durur.. ;)
Coil de olucak ama biraz beklemesi lazin
bu sabah sahil yolunda denk geldik galiba maşallah
Abi baktığımız bütün jantlardan daha güzel oldu bence. Diğerlerini iyi ki düşünmedin. Maşallah.
Merhaba Okan kardeşim nasılsın uzun zamandır giremiyordum siteye girdim birde ne göreyim Honda cı kardeşimiz gitmiş Renault cu kardeşimiz gelmiş:) olsun yenilikler herzaman iyidir hele senin o hamaratlı ellerinden ve yaratıcı fikirlerinden çıkan her araç mükemmel olur. Benim gördüğüm en güzel örneği EP kasa yaptığın işler gelçekten harikaydı..
Yeni aracını güle güle kullanmanı diliyorum. Allah kazasız belasız binmek nasip eder İnşallah. Bu arada gelçekten şekil olma yolunda emin adımlarla ilerliyor:) renk seçimi, basıklık (arkadaşların dediği gibi biraz daha indir bence) ve Evo jantları çok yakışmış.. Kardeşim kendine iyi bak..( Bizm Honda ya yaptıkların için tekrardan teşekürler)
MAŞALLAH....
Allah razi olsun artik ayrilma vaktimiz gelmisti bunlada ufak tefek yapiyorum tesekkurler guzel yorumunuz icin
Son hali cok güzel olmuş,Jantlar füme olsa dahada güzel durur diye düşünüyorum.Kazasız belasız. :)
İleriye doğru jantlardan sıkılırsan ya da satmayı düşünürsen abi talibim :D Hayırlı olsun bu arada :)