98 yılında bende de 86 model cabriosu vardı.. O zamanki parça sıkıntısı dolayısıyla elimde tutamadım 4 seneden sonra..güle güle binin..
Printable View
98 yılında bende de 86 model cabriosu vardı.. O zamanki parça sıkıntısı dolayısıyla elimde tutamadım 4 seneden sonra..güle güle binin..
Harika emeğinize sağlık .güle güle kullanın
fotolarda çok güzel elinize sağlık.
foto.lar aşık etti elinize emeğinize sağlık
süperrr :) maşallah
harika maşallah.Ümitköyde daha önce canlı görmüştüm mükemmel ve kusursuz duruyordu.
Güzel yorumlarınız için herkese tekrar çok çok teşekkür ederim
Fotoğraf çekimleri içinde Fatih DOĞAN kardeşime çok teşekkür ederim
evet sizin aracınızı o yıllardan hatırlıyorum ankara da sayılı olunca ve bu aracı sevince takip i kolay oluyo carbio ya siz çevirmiştiniz ve epey bi sorun yaşamıştınız diye hatırlıyorum belki de yanılıyo olabilirim
Bu araç muhteşem gerçekten.. güzel günlerde kullanın
Geçmiş gün işte,Park caddesinde görmüştüm. O kadar Ferrari,vb...arasında gerçek bir mücevher gibi parlıyordu.Hiçbir yeni süpersport,lüks otomobil şu güzelliğin yerini alamaz.Saf asalet,saf zarafet.Maaşallah,Süphanallah.
Tarifi eşi benzeri olmayan mükemmel bir araç ...
Harika !!!
allah kaza bela vermesin süper bir classic
maşallah Faruk abi hakikaten zevkli adamsın.
Fatih ellerine sağlık kareler muazzam güzel...
yok direk fabrika çıkışı convertible idi.. benim aracım resimdekinin aynısıydı..fakat benden sonra direklerini cam çerçevelerini filan kestiler..ondan sonra ciddi sıkıntı yaşadılar..bende genel motor ve mekanik ile ilgili dert yaşadım tabi o yıllarda hiçbir parçasının olmaması sebebi ile :)
http://i.hizliresim.com/QgAEgA.jpg
maşallah süper duruyor Allah nazarlardan saklasın :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Maşallah çok güzel kazsız belasız sürüşler dilerim . Dün şaşmazda yeşilini gördüm sağdan direksiyondu
Şaka değil mi ? Kameralar nerede? Maşallah, maşallaahh.. Allah kazadan beladan korusun..
Uzun zamandır gördüğüm en muhteşem araba. Kazasız belasız.
Maşaallah mükemmel ötesi. Allah kaza bela vermesin.
Türkiye'de gördüğüm en başarılı Cooper'lardan. Bu ilanlarda 75 bin Euro istenen arabalar, aracınızın yanından bile geçemez. Harika olmuş. Hayırlı günlerde kullanmanız dileğiyle.
araç harika, çekimler harika..