Eski bir Saab 9-3 Vector kullanıcısı olarak bir hayırlı olsun da benden. Bu zamana kadar 14 farklı araç kullandım. İçlerindeki en unutamadığım 2. arabam buydu.
http://i.hizliresim.com/YBdPoz.jpg
Tekrar kazasız belasız sürüşler..
Printable View
Eski bir Saab 9-3 Vector kullanıcısı olarak bir hayırlı olsun da benden. Bu zamana kadar 14 farklı araç kullandım. İçlerindeki en unutamadığım 2. arabam buydu.
http://i.hizliresim.com/YBdPoz.jpg
Tekrar kazasız belasız sürüşler..
Maşalllah aracınız çok güzel, Allah kaza bela vermesin... :)
Ben olsam ilk işim egsoz yapmak olurdu :)
Umuyorum istediğiniz gibi bir tanesine kavuşursunuz. Temiz Saab'lar ilanlarda pek durmaz hızlıca satılır. İsterseniz Saab Türkiye facebook grbumuzu takip edin. Orada herkes birbirinin aracını tanır. Ayrıca temiz araçları mutlaka grupta tavsiye ederiz alın kaçırmayın diye.
hocam hayırlı olsun. Allah kazasız belasız cezasız binmeyi nasip eylesin inşallah.
Benim sormak istediğim bu araçlardaki kendini unutturamayan hissiyat ne ile alakalı_? Klasik olacak ama Mercedesler konfor, Hondalar sınıfının en hızlıları; Saab'taki ilk aklıma gelen güvenlik :) Yani sizin üstünüzden SAAB sahiplerini etkileyen unsurlar nelerdir_? Az yakması ya da sorunsuzluğu olamaz bence :)
Saygılar...
Bence de güzel bir soru olmuş.
Maşallah aracınız çok hoşmuş, can katiyor :)
Çok güzel araç Allah lastiğini düz bastırsın Maşaallah :)
Açıkçasını söylemek gerekirse, sürücü odaklı kokpit, güvenlik, konfor, sürüş keyfi ve ayrıcalıklı bir araç olması, performansı.. Bunlar benim için önemli. Ayrıca bu araçların farklı bir karakteri var. Az yakmıyor, ama motor ve şanzuman sorunsuzdur. Sorun çıkaranlar ise kullanıcı hatasına dayalı olanlardır. 20.000km de bir bakıma giriyoruz. Sadece yağı,suyu vs değişiyor. 40.000km'de buji değişiyor. Bakımlı bir Saab sizi asla üzmez. Kronik sorunları elbette var. Ama hepsi oldukça cüzi rakamlara çözülen ufak sorunlar. Onun dışında ağır kronik bir sıkıntısı yoktur. Ayrıca ufak tefek değişikliklerle yüksek beygirlere ulaşabiliyorsunuz. Ülkemizde yollarda gördüğünüz Saab'lar 150 beygir 1.9 dizelden başlıyor, 340 beygir modifiyeli 2.0 benzinli motorlara kadar değişiyor.
Çok güzel ve özel bir arabanız var maşaallah. 20000km bakım için çok değil mi? Yurtdışında belirlenen kmsi belki 20000dir ama ordaki yakıt kalitesi, hava temizliği falan Türkiyedeki gibi değil sonuçta. Trafikte çalıştığı zamanları da düşünürsek 20000i bile geçiyor. İzmirde trafik durumunu bilmiyorum halbuki...
Maşallah kazasız belasız caddelerde görmeye alışkın olmadığımız bir araç :)
hep söylerim Alfisti olmasam "Saabisti" olurdum diye :) maşallah
Hayırlı olsun. İsveç arabaları farklıdır bende volvo severim mesela. Yazılım yapacaksanız downpipe ve egzoz sonrasında yaptırın daha sonra update etmek için uğraşmayın bence.
Karşıyaka semtimizde rastladığımız araclardan yanınıza gelip usulca selam verirsek bizi mazur görün :D
saabları cok seviyorum illaki bir gün alacam kazasız belasız :)