-
seni kim yönlendirmiş bilmiyorum ama bende yaptıklarının çoğunu kendi ellerimle denedim, olmamış lan dedim söktüm attım. tek tek yazıyorum ister tavsiye olarak al, istersen eee ne diyor bu de geç. burda yok öyle yok böyle diyenlere çok bakma, adam arabayı bas jant koy maşAllah deyip geçer ama bilmez ki o cocuğun o arabayla ne hayalleri vardır. çok takılma o yüzden yorumlara, yapıcı olmaya bak. benim yorumlarıma gelirsek
öncelikle araba senin araban kimsenin malına kimse karışamaz olayı oldu ama burası bir forum ve görüş alma yeridir.
1. f1 fren modülünü sök at, difüzörü siyaha kaplamak daha ağır ve güzel bir hava katıcaktır emin ol. arka tamponun gayet geniş, vtec2 veya hyundai admira arka sis lambası takabilirsin, illaki çakar devre istiyorsan hemde oem gibi durur. bagaj üstü yapışkanlı spoiler pek göz tırmalamıyor. arabana ya mavi detaylar ekleyip maviyle taçlandır yada turuncuya çevir her kullandığın detayı böyle bir renk uyumu yok bulutlu bir günde gök kuşağı gibi geldi bana. Amg sinyal hesabı yapılmak istenmiş, tamponada kıyılamamış galiba ama şu bir gerçek altındaki araba magirus değil bende minibüsçülere özeniyordum ama bu kedi gözümü deniyor onlar arabanı resmen bulduğunu takmış dedirtiyor. amerikan parklar ve lastiklerin çok güzel hatta yandaki turuncu fosforda çok hoşuma gitti. ön lip bunlar güneşte katlanıyor ıvır zıvır oluyor bence uyabilen bir astra h veya ince bir cupra lip güzel gidicektir. hatta yeni yeni piyasası olan şu ez lipler var, gerçekten hoş duruyorlar.
stobunun beyaz çerçevesini koyu bir filmle kaplayabilirsen çok güzel bir görüntü alabilirsin bence. daha gençsin, elindekinin kıymedini bil, bu şekilde hevesle yaptığın herşeyin geri dönüşümü olmalı bence yoksa tamponu delip çamurluğu delip bizim gibi rahat parçasını ucuza bulamazsın çünkü modelli araç, yok servis vırt zırt.
kazasız belasız diyorum, çok yazdım beni yanlış anlamassın umarım bu sadece benim detaylı bir görüşüm. konuyu takipteyim, devamında yapacaklarını bekliyorum
-
Kardeşim yaşını ve heyecanını anlıyorum da hevesini de kırmak istemiyorum ama skoda aracı elinden almadan lüften yaptıklarına bir son ver :D
-
-
Kardeşim bende senin yaşındayım sana helal olsun diyorum :icon_tup: Gerçekten farklı olmuş ama turuncu şeritleri ve tampondaki o diktörtgen şeyi çıkarırsan daha hoş olur düşüncesindeyim :) haydi kolay gele :)
-
Görüşleriniz için çok teşekkür ederim.Abilerimin bir bildiği vardır söz dinlemek lazım.��
-
Valla aracı görünce bende hafif bir kalp sıkışması oldu araba arabalığından utnamış bence direksiyona bim poşeti geçirmelisin hem ucuz hem dayanıklı:D
-
bence arabayı yok et daha güzel olur tahminim
-
Direk arkadaşın üzerine benzin döküp yaksaydınız daha az sancılı olurdu... fikir vermek yerine ezme çabasına düşülmüş burada.. oda güzel.
-
Beyler hoş konuşmuyorsunuz; örnek olacağınız yerde heves kırıyorsunuz, yapmayın.
Alıntı:
Eymen0607 Nickli Üyeden Alıntı
Bu hali fena görünmüyor. İlk mesajındaki hali her telden çalıyor, turuncu mavi...
Bütçen ve hevesin dolayısı ile minik de olsa sürekli bir şeyler yapmak istemen oldukça normal. Fakat şu vakitten sonra bir hamle yaparken önce bir aracının buna ihtiyacı olup olmadığını, yakışıp yakışmayacağını düşün. Lipin güzel mesela; fakat o fosfor zımbırtısına gerek var mıydı? Ya da sık dişini, babanı kandırıp ondan da yardım al (aracın onun olduğunu düşünüyorum) el birliği ile aşağıdaki gibi bir şey yapın? : )
http://l1308.hizliresim.com/1d/2/r16hv.jpg
Son olarak da; aman kardeşim, trafiğe çıkma.
-
mesela aynaları audi nin s3 vb serilerinde olan gri tonuna kaplayabilirsin koyu olmadan cam filmi aynalı olabilir veya siyah kapaklarıda söker hoş bir görüntü elde edersin sadelik her zaman iyidir :)
-
jant kapakları güzel lip güzel mavi detaylar zevkine kalmış ama fosforlardan kurtul derim..
Bi de insanı kırmadan yazmak lazım beğenmediysen de.. Ayıptır..
-
kardeşim şeritleri mugen plakalığı ve mavi kaplamaları sök derim . aynıları yukardada dendiği gibi grı ye kaplat butçen yeterse yay ve app plaka alırsın . yavaş tan yaparsın .
-
-
-
Zamanında bizde de vardı Roomster 1.4 3 silindir iyi giden araçlardır.Yürü sorunsuzluğu iyi fakat yol tutus biraz zayıf.Aracına bana kalırsa app plaka amerikan park yap aynaları parlak siyah folyo yada boya yap (kendın kapabilrisin kapagı ayrı çıkıyor).Maddiyat iyileşince jant sart bbs ch yada bora pasifik jantları güzel duruyor.bu arada kendi lipi esnek ve güzel ekstra lipe gerek yok yaparsan da cupra lip güzel.İyi günlerde kazasız belasız kullanman dileğiyle
http://www.hizliresimyukle.com/image/lyO
http://www.hizliresimyukle.com/image/lyL
-
Alıntı:
Eymen0607 Nickli Üyeden Alıntı
Gönül koymassan bir kaç bir şey diyeyim. Mavi ile beyaz pek uyumlu durmuyor bence. Şu resimde sadece plakalık kalıp birde jant eklendiği zaman sadelik muazzam olur :) Emeğine, ellerine sağlık.
-
Estağfurullah. Aynaların rengini değiştiricem
-
Anlamadığım şu, arabayı mı harçlıklarınla aldın? Yoksa bu malzemeleri mi?
-
güzel olmuş kazasız belasız inş