Baskan kesene bereket,mal boncuk. Oda bi yilan unutmamak lazim sonucta :D gidisiyle sesiyle herseyiyle masallah,ehliyetimi aliyimda bi tur calicam zaten :D kazasiz belasiz nice kilometrelere fevzi baskan :D
Printable View
Baskan kesene bereket,mal boncuk. Oda bi yilan unutmamak lazim sonucta :D gidisiyle sesiyle herseyiyle masallah,ehliyetimi aliyimda bi tur calicam zaten :D kazasiz belasiz nice kilometrelere fevzi baskan :D
S4'ün o kükremesini anlayamazsınız :D Maşallah kanka Rabbim kaza bela göstermesin ilerleyen zamanlarda inşallah daha da güzelleşcek:D
Not:Alet edavatla uğraşan Yavuz başkan değil mi :D
çok güzel olmuş, emeğinize sağlık
Aynen alet edavatla uğraşan Yavuz abiniz :) iyi dilekleriniz için teşekkürler yardımlarınız sayesinde işleri daha hızlı ilerliyor :) ön intercooler tampona milimetrik duruyor, boruları da ızgaraları çok kastırıyordu. tampon ızgaralarının siyah plasik kısımlarını kestim, silikon hortumlarını yeniledim. Görüntü iyi mi oldu kötü mü bilemiyorum sizlerin yorumlarına açık.
http://i.hizliresim.com/Va7v3P.jpg
harikaa . Allah kaza bela vermesin. Ömürlük bir aracınız var .
Arabanin icinde gizli bi hayvan oldugunun gostergesi abi o borular,birak oyle kalsin subliminal mesaj veriliyo orda :D
Mavi araç bir başka ya..Hele s4 olunca daha bir başka.. Kazasız belasız maşallah :)
Özledim lan getirsene bir daha. :D
Efsane kaza, Efsane renk. Maşallah, Allah kaza bela vermesin
MasALLAH gercekten cok guzel arac... kazasız belasız guzel gunderlerde