Amerika'ya taşındıktan sonra(kalıcı mı 1-2 senede biter mi belli değil) artık zırt pırt araba değiştirir, aklımdaki her modele binerim diye düşünüyordum ama ilk aldığım Altima Coupe 3.5'u ilana koyduktan sonra satmam 4 ay sürünce bu konudaki düşüncelerim biraz değişti.O yüzden ara modellerden vazgeçip direk ana noktalara oynamaya karar verdim.
TR'deyken ortalama her yıl araba değiştiren birisi olarak ara ara E46'lara bakıyordum, genelde 330i arardım ama hep içime sinmezdi, ağızdan ağıza dolaşan masraflı, sorunlu lafları geri adım atmaya sebepti. Hazır Amerika'dayken, hem de iyice eskimeden artık bir tanesine sahip olma isteğiyle kendi aracımı sattığım gün denk geldiğim E46 330ci'ı görünce çok düşünmedim.Burada işçilikler çok daha pahalı, bayideki OEM parça fiyatları da can yakar cinsten olsa da hem aftermarket seçeneğin çok olması, hem de parçaların arabadan çok para etmesi sebebiyle part-out yapan yüzlerce örnek olması biraz daha heveslendirdi. Aldığım aracın kondisyonu can alıcı noktalarda sorunsuzdu, motor-şanzıman-tavan 3'lüsü düzgün olunca diğer eksiklerden fiyatı kırmakla kalmayıp belini bükerek aldım.
Şimdi sırayla acil eksiklerden başlayıp zamanla her eksiğini giderip çiçek gibi yapmayı planlıyorum.
E46 her zaman benim için yürümese bile "koy kenarda dursun, arada açar izlersin" modunda bir tasarım. Yine yarın bir gün E46 M3 alıp sadece keyif anlamında kullanmayı planlıyorum.
Araca gelirsek; son model yılı olan 2006, hatta Ağustos üretimi. Bu yüzden kronikleşen birçok şeyi yenilenmiştir diye de umuyorum.
94 bin milde. (148bin km) Dışı Safir Siyah, içi Natural Brown. Ahşap trimler pek bize hitap etmese de griyle değiştirmek de basit kaçar diye düşünüyorum. Derilerin rengiyle çok güzel uyum içinde, carbon fiber de güzel durmaz sanırım.
Jantlar(Style 71) ve lastikler ilk iş değişecek, hem çok beğenmiyorum hem de durumları çok kötü, aynı ebat olarak 18 OEM E46 M3 (Style 67) jantına da geçebilirim, her zaman aklımdaki E46 M3'ün üzerinde düşündüğüm 19 M3 jantına(Style 164) da geçebilirim. Sanırım oyum 19'dan yana olacak.Bir yandan aklımı Style 135ler de çok çeliyor, ne zaman 135 jantlı bir E46 Cabrio görsem, "işte bu" diyorum sonra tekrar 164'e gidiyor aklım, hangisini temiz ve mantıklı fiyata bulursam ona yönelebilirim. Hepsi yakışıyor nihayetinde.
Standart donanımda benim gözümde opsiyon olarak ısıtmalı-hafızalı-elektrikli spor koltuklar, Harman Kardon, Navi, xenon var. Standart otomatik şanzımanlı.
Modifiye olarak renk değiştirebilen angellarımız mevcutAllah'tan ekstra switch koymuş onlara, en beyaz rengi bile Umnitzalar gibi değil, kapalı tutuyorum onu, adaleti sağlayacağım inşallah ilerleyen zamanlarda.
Yanında karbon fiber böbrekler de verdi sahibi ama her zaman böbrekte krom taraftarıyım, gözüme hoş gelen bir yerini kapatmak gibi olacak diye onları asla takmayı düşünmüyorum.
He bir de karbon fiber tampon ekimiz var, kırmadığım sürece onu öylece tutmayı planlıyorum.
Motorda AFE açık filtre kiti, Schmeidmann headers, high flow catlerimiz mevcut. Bugün inspectiondan geçtik sorunsuz, kriterler baya gevşek sanırım burada.Ses olarak bu motorun orijinal sesini ne kadar özlediğimi farkettirmekle beraber, kesinlikle abartılı olmayan ama kendini belli eden bir sesi var. Tam gaz yapınca biraz ortalığı yırtıyor ona çok cesaret edemedim, ***** adımbaşı polis kaynıyor buralar.
Zamanla bakım olarak, modifiye olarak yaptığım değişiklikleri de paylaşmaya devam edeceğim.
Zahmet edip okuyanlara teşekkürler.
Telefonla ayaküstü çektiğim fotoğraflar, GoPro ile daha güzellerini çekeceğim mutlaka.
![]()