bende şimdi bakıyorumda bu araçtan 159 bin km de buldum bir tane 48 e bırakıyor normalmi fiyatı sizce ama otomatik :(
Printable View
bende şimdi bakıyorumda bu araçtan 159 bin km de buldum bir tane 48 e bırakıyor normalmi fiyatı sizce ama otomatik :(
1 serisini çıktıgından beri pek sevmem ama şimdi ilanlara bmw1,20 d bakıyorum :D
maşallah kazasız belasız
+
satarsan talibim arabana
:D satarsan bende olabilir
Kanka maşallah çok güzel ve beğendiğim bir araç yazılımıda doğru adamda attırmışın ;) Kazasız belasız bin inşallah :)
Massallah okulda ve yolda bir kaç kez denk geldik sanırım. Hatta 2010 yılında eski sahibiyle benimde eski aracımla rolling yapmıştık. Fuar aracı demişti bana hatta direk fuardan satın aldığını soylemişti
Maşallah, normalde e87 sevmezdim ancak bu donanım ve kombinasyon nefis olmuş. Güle güle kullanın
Maşallah kazasız belasız.
Sağolun arkadaşlar . Daha iyileri sizin olsun inş
Maşallah Allah kaza bela vermesin..
Şöyle bir e87 bulabilsem keşke aracınızın maşallahı var çok yakışıklı çok çok temiz duruyor :)
ben yazılım attırsammmı attırmasammı çok kararsız kaldım hızı suan için yeterli gibime geliyor ne dersiniz?
sanırım aero kit ayrıca aftermarket olarak bulmak çok zor :)
Allah kaza bela vermesin inşallah..
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Valla aero paket nasıl temin edilir bilmiyorum.