Cok tesekkurler golf 7 sahibinden aldim 1 aylik sifir ayarinda abicim
Printable View
Güle güle kullanın.Navigasyon ekstra bir şey takmadan nasıl çalıştı?Anteni falan içinde sanırım.
güle güle kullanın
Acilen güzel bir egzoz yaptırmalısın abi :) Maşallah araç on numara
Kardeşim Maşallah , Allah nazarlardan saklasın ;)
Abi araciniza bir masallahta benden :D ekrana bittim,cok orjinal ve guzel duruyo,gogus canlanmis resmen,birde aracin sesini duysam sanirim dahada bisey istemem :D
Maşallah hocam kazasız belasız sürüşler dilerim.. Bir golf kullanıcısı olarak ne yaparsan yakışıyor düşüncesinde olan biriyim sizin aracınızında maşallahı var. Yalnız diğer yollardan dediğiniz olayı banada anlatırsanız ekran olayına bende girmek istiyorum ***** burada çok pahalı.. :)
teşekkür ederim gerçekten çok oynamadan ben burdayım diyen ender araçlardan birtanesi golfler. teybimiz ender elektronikte daha yeni 8bin tl ye düştü ki fiyat hala çok pahalı bir arkadaş yurtdışından getirtmiş aracına takmıştı. 1-2 aylık bir cihaz sıfır sorunlu olunca herşeyde aktif olunca atladık balıklama şükür çokta memnunum en ufak kusuru yok çok şükür. sizin golf 6 nıza tavsiyem zenec 2011 d ler oluyorsa alabilirsiniz fazlasıyla mükemmel bir teyp 1250 TL fiyatı
maşallah çok güzel olmuş güle güle kullanın .
aracımız bakıma girdi ve led stop farlarımız sipariş edildi akşam 18:00da kavuşuyoruz servisteki aracıma darısı güzel güzel led lambalarıma gezmesine olsun :)