arac dışı tamamen orjin yaww ama plakalık iptali duruyor :D
Printable View
arac dışı tamamen orjin yaww ama plakalık iptali duruyor :D
Ben 6 ay once sızın dukkanın yanında gurdum ınceledım ozaman harelde eskı halıydı ozaman hoşuma gıtmışdi. Gecende aklıma geldı deıdm ne oldu bu araba patladımı satıldımı öldumu kaldımı ama bişey olmammış allahdan burdan gördugumu söylemek gerekırse cok guzel cok hoş parcalar çok tatlı araba olucagını ınanıyorum allah kaza bela vermesin allah yolunuzdan ayırmasın.
teşekkürler ama maalesef dikiş tutmadı bizde nissan ve honda aldık dogru yolu bulduk :)
bende görünce kendimi tutamadım yazayım dedim bunun pistonlar 480 volvo ile aqynı çapdamı ? 81 mm yoksa 82,70 mm acaba bir projemiz varda bizim için baya yararlı olucak...
hedars duruyomu abi yah
kısmet değilmiş yane o kadar emek boşa mı gitti_? hayırlsı olsun, ciiden bi ara fanatiği idim sadece o arabayı gömek için Bostancıdan Cevizliye geldiğimi bilirim
Abi,şu son halini bir gösterseniz bizlere.Ben çok seviyorum o aracı ya.Evvelki zamanlarınıda çok iyi bilirim.Fenerbahçe'ye gelip nasıl inlettiğinizi daha çok bilirim :) O araç efsane.İnşallah eskisi gibi görselliği duruyordur.
en son body söküldü diye biliyorum ama güncel fotolar olsa süper olur. çok beğendiğim ve on numara bir araç geçmişi güzelliklerle dolu
sımdı dr. bahadır ben hılmı 1lt. jack tamamdır. bende dusundum arkadan ıtısı ama gerek yok. bu jack yoldan cıkarıo adamı :)
arabanın standart ı 84mm bende 85mm var. eskı blokta 86 vardı. ıkısıde ıyı olmadı. egzantrıklı ctr ıle aynı gıdıodu 0.9 barda. en son bır problem oldu ve arac nedense gıtmek ıstemedı. Oz turbo fln dedı ben baska bısı dedım ole sokuldu gıttı. suan sanırım 7 - 8 lıraya falan verırım :)
Söküldü mü yani wide body :(
nedret üzülecek şimdi.
sokulelı 1 yıl oluo zaten yaw :)
allah utandırmasın
yaw MİNİKS bros beni tanımazsınız bende sizden yaşça baya bi küçüğüm ama Laguna'nın çok büyük bir hayranıyım.Rica etsem en son hali nasılsa 1-2 resim çekip koyar mısınız_?
laguna hayranlıgı cıg gıbı buyumeye devam ediyor
İzmit körfeze gitmişti body söküldükten sonra forumda bi fotosu vardı son halinin.
evet körfez çıkışı ben çekmiştim fotoyuda bulamıyorum :s
TRnin unutulmaz makinalarından
body yok ava rs gt jantları vardı en son körfez fotosunda..akşam koyarım o resmide..
vay be bi efsane de gitti.
Aynen body sökük halde körfezde gördüm ama o zaman çok güzel duruyordu :)
Rengi yeter :)
efsaneyi ben alacam yılbaşından sonra ha bide dükkandamı yoksa evdemi nerde yatıyo onuda bilmek isterim bi doğru dürüst son durmunu görmedik ya