Valla yeniden pro ceed alasım geliyor konuya baktıkça :D
Printable View
Valla yeniden pro ceed alasım geliyor konuya baktıkça :D
Bir güncelleme daha yapalım o zaman
https://s32.postimg.org/djcouo8k5/20160721_132247.jpg
Çamurluk kaplama ilginç bir detay olmuş. Maşallah Allah kaza bela vermesin.
Geç oldu gerçi ama , teşekkür ederim.
Eski birkaç fotoğrafımız daha olsun..
http://i64.tinypic.com/30axo28.jpg
http://i65.tinypic.com/2im1c9s.jpg
Ufaktan jantlarımız.. birde telde anlaşıpta daha sonra geri dönmeyen satıcılar olmasa birkaç jantımız daha olacaktı, aramaya devam ama durmak yok.
http://i64.tinypic.com/rumz9g.jpg
Bunlarda aluminyum somunlarını kasap jantçılar hayvani bir şekilde sıkıp daha sonra sökmek istediğinizde karşılaşacağınız durum.
Matkapla sökmek zorunda kalmak ve saplamaları değiştirmek de cabası.. 3 farklı takım ve onlarca söküp takmada ilk defa başıma geldi.
http://i68.tinypic.com/2w5k96u.jpg
http://i64.tinypic.com/r0s8jn.jpg
Ve bence en önemli kısım.. modifiye parçası bir elin parmağı kadar bile olmayan bir araç ile uğraşmanın zorlukları..
A4 difüzörünü uyarlıyoruz, umarım bittiğinde düşündüğüm gibi olur..Yeni bir jant takımı ile de yolumuza devam ederiz
http://i68.tinypic.com/2edw4zm.jpg
Maalesef çok 'usta' var bu şekilde kendini işinin en iyisi görüp bir arpa boyu gelişimden yoksun, tork anahtarını bilmeyen, elindeki tabanca ile her şeyi yapabileceğini zanneden. Çelik bijonla da saplama kırıyorlar, alüminyumları hiç affetmezler. Çok geçmiş olsun. Te37'ler favorim.
Bence çok değişik,çok farklı olmuş siyah beyaz olayı,film gibi biraz. :D
Geçmiş olsun kardeşim, benim de saplama kırılmıştı aynı şekilde.
Maalesef kasap çok.
Maşallah güzel dokunuşlar olmuş ama ilk takılan jant daha güzel gibiymiş
Maşallah. aracınız çok güzel. çamurluk kaplama fikrini ilk sizde gördüm. bende C sütunu kaplatmayı düşünüyordum. değişik ve hoş olmuş. jant konusunda beyaz Advanlar harika. te37 ile beraber olunca çok göz yormuş. tek takım daha güzel olur diye düşünüyorum.
aracın maşallhı var te37 lerle duruşu çok hoşuma gitti..kazasız belasız keyifle kullanmanı dilerim.
Teşekkürler.. benim gözüm alıştı ama değişiklik şart o yüzden :)
Aynen öyle abi, çok sağol.
Teşekkürler.. İlk jant hala aracın üzerinde sadece rengi değişti.
Marşpiyel çamurluğa doğru devam ettiği için güzel duruyor bence,teşekkür ederim bu arada..
C yi kaplatan leonlar, golfler de hoş duruyor.. Kaplatın sizde:)
Teşekkür ederim.. TE37 leri bende seviyorum ama gold RGII buldum alamıyorum daha doğrusu sahibine ulaşamıyorum.
Güzel olmuşş anlamında dedim,yanlış anlaşılmasın :D türkçe hocama saygılar :D
okuduğum güzel konulardan başarılarınızın devamını bekliyorum araç tek kapı olunca farklı güzel duruyor.
Maşallah tekrardan siyah beyaz jant ve çamurluk çok hoş olmuş gerçekten. Difüzörlü halini merak ettim :)
Tam istediğim tarz çok farklı duruyor ve harika bence.. girip girip bkaıyorum yenilik varmı diye Maşallah kazaszı belasız :)