Muhteşem diyemem ama kötü değil kesinlikle.
Daha profesyonel bir iş isterseniz Nano vip dizayn firmasına yaptırabilirsiniz. Onlarda 1500 lira fiyat vermişti.
Printable View
Kendi aracım değil ama paylaşayım.
Dün bir tane Passat'ı daha çalışmayan yol bilgisayarı ekranından kurtardım. :)
https://i.hizliresim.com/86iU8i.jpg
Direksiyonu yaptırınca diğer ahşap dekorlardaki kusurlar göze takılmaya başladı. Direksiyonu yaptırdığım yere onları da yaptırmak için fiyat aldım. Ancak şu ekonomik darboğazda araca daha fazla para harcamak istemedim. Ucuz alternatif olan kaplamaya yöneldim. TR'de istediğim deseni bulamayınca Aliexpressten aldım.
İlanda renk daha koyu idi. Benim direksiyon ile aynıydı ancak gelen ürün biraz daha açık. Neyse dedim artık hem elim alışsın kaplama yapmaya hemde daha mantıklı bir çözüm bulana kadar idare edeyim. İlk kez kaplama yaptım. İlk yaptığım olmadı söktüm, ikinci de öğrendim. Üçüncü de güzel kapladığımı düşünüyorum :)
Bu ahşap dekorlar serviste acayip pahalı. Şöyle söyleyeyim; euro 4 lira filanken sürücü kapısı 4'lü cam açma tuşunun olduğu ahşap dekorlu kısımı sordum. 720TL demişlerdi. Cam düğmeleri dahil değil yanlış olmasın. Hatta iç kısımdaki diğer dekor bile dahil değil. O da ayrı satılıyor. Ama işin ilginci stokta mevcuttu :)
Öncesi fotoları gelsin;
https://live.staticflickr.com/65535/...8cec99af_c.jpg
https://live.staticflickr.com/65535/...f4c9038a_c.jpg
https://live.staticflickr.com/65535/...f2c74cc8_c.jpg
Sonrası;
https://live.staticflickr.com/65535/...5077e257_c.jpg
https://live.staticflickr.com/65535/...cf1cedca_c.jpg
https://live.staticflickr.com/65535/...c940a415_c.jpg
Reis ellerine sağlık. Bence %90 renk yaklaşmış , gayette güzel olmuş.
Benim şuan tek gördüğüm direksiyonun airbag kısmı. Ben de sıfır deri direksiyon almıştım. Hem parlak hem de renk tonu farklı durmuştu. Sihirli süngerle bastırmadan 2-3 tur geçtim üstünden. Hemen hemen aynısı olmuştu.Sen biliyosundur belki de yine de nacizane tavsiyem olsun :)
Arkadaşın elinde 2 tane araçtan çıkma Webasto ısıtıcı varmış. Ancak elektronik beyinlerini yokmuş.
Şunlara bir çare bul da araçlarımıza takalım dedi. :)
Neyse elimden geldiğince bir kontrolcü hazırladım. Araç üzerine oled ekran eklenerek takılacak. Bir de kumanda ekleyip uzaktan çalıştıralım diye düşünüyoruz orijinaldeki gibi.
https://live.staticflickr.com/65535/...fdf78fe2_z.jpg
çok güzel olur bence ayrıca konusunu detaylı okumakta keyifli olur :)
Biraz ihmal ediyorum şu aralar, yoğunluk ve hava şartlarından pek fırsat bulamıyorum.
270.000km oldu. Yağ ve filtre bakımları yapıldı.
Maun kaplamalar çok şık olmuş. Elinize sağlık.
Webasto’nun keyfi de çok başka inşallah zaman bulup halledebilirsiniz.
5 sene önce ilk fotoya bakıp bide son fotoya bakınca insan diyor ki "benjamin button musun bee" gittikçe gençleşiyor
Bu araba en azından bir 17” hak ediyor :)
Maşallah
Ankara'da otursaydınız abi mutlaka yanınıza uğrar ve sizin bilgi birikiminizden faydalanmak isterdim söküp takma, tamir, upgrade etme gibi müthiş DIY' larınız mevcut ve bu passatları bir türlü sevemediğim halde bana oldukça güzel gözüküyor emeğinize sağlık kesenize bereket bir de sizi dış aydınlatma ve birkaç başka soru için rahatsız edecek idim. :)
Webasto için çalışmalar devam ediyor. Mevcutta 2 araç ve 2 karavana yapacağız. :)
https://live.staticflickr.com/31337/...5aaeafa6_c.jpgUntitled by marikan, on Flickr