OO süper ozaman maşallah hayırlı chiplemeler :)
Printable View
yakıt tüketimi sıkışık trafikte öyleyse çok iyi, 320i 40. yıl 10 litre yakıyordu
Maşallah :)
Masallah cok guzel araba gule gule kullan bizim firincini eski araba mi acaba ?
maşALLAH kazasız belasız. yakıt tüketimide iyimiş :) yaşımız geçti derken daha 29 yaşıyo nereye geçti hocam ya :)
Maşallah renk süper..
Maşallah Rabbim kaza bela vermesin.
Evlendik çoluk çocuk filan var gündemde gerek yok ama belli olmaz bir arkadaşım hediye yapacağım dedi sana ama satmazsan arabayı bakalım zaman ne gösterir.
Teşekkürler. Amin
Chip ile alakalı bir sorun yok.3.16 larda ciddi bir sıkıntı var.Çoğu firma 3.16 lara yazılım yapmamaya başladı zaten. F1 sonradan eklendi.
Quaife kilit çok keyifli hale getirir aracı, hayırlı olsun.
Rengi, duruşu, direksiyonu güzelmiş maşallah kazasız belasız
Masallah cok guzel , güzel olanın en iyiside bence motoru. Range evoque da binmiştim aracta 5 öküz insan hayvan gibi gidiyordu o agırlıga yüke ragmen cok başarılı bi motor gercekten
Aynı renk 20ied m paket de bizde var, estorille beyaz çok fazla olunca kırmızı çok dikkat çekiyor :) Maşallah
Maşallah kırmızı bmw ye gerçekten çok yakışıyor iyi günlerde kullanın
Abi cok guzel masallah ama arkaya bir 328i yazisi yapistirsan daha iyi olur sanki.Ben gorsem kesin 316i lan bu sokturmus logoyu derim :D Aslinda 316i yazdirip saka yapcaksin millete :D
Borusan oto pleksisi yerine başka alternatif düşünülebilir :)
Ve tabiki arkaya 328i yazısı şart.
Kazasız belasız maşallah
yüklemeye karar verirsem dikkate alırım direk bunu biliyorum arabanın kaderi değişiyor. :)
teşekkürler
sport alınca kıyameti kopartıyor çok eğlenceli makina valla :D
teşekkürler
teşekkürler
bilerek söktüm 3.16 zanneden 5.20 d ler oluyor bazen alalala oluyorlar :D:D
Borusan bende vazgeçilmez malesef pleksiyi sevemedim bir türlü :D