MasAllah temiz gözüküyor kazasiz belasiz.
MasAllah temiz gözüküyor kazasiz belasiz.
Maşallah kazasız belasız kullanın.
BMW E90 320d LCI
kazasız belasız günlerde.. hareketli volant mı taktınız çıkanın yerine sabitmi? nedir nasıl oldu Ö.m yada buradan yazabilirmisiniz.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Tesekkur ederim,
Orjinalden sasmama taraftariyim Sachs marka sonu q4 ile biten parca kodlu hareketli volant ile devam ettik. Mert İzci nin arastirmalarina gore Q4 ile biten oem e gore daha yeni ve revize bir parca oldugu icin daha saglam. Sabite göre daha akici bir kullanimi oldugunu dusunuyorum. Ayagi gazdan cektiginizde daha gec yavasliyor ve yakit ekonomisi olarak etkisi oldugunu dusunuyorum.
-Fırat
Tadilat derken
2.5 yil olacak agir bakim vs olarak gereken her seyi yaptim ama ekstra pek bir sey yapmak istemiyorum yaza dogru satma ihtimalim oldugu icin.
Arada bir seytan diyor al coil i, stromboli jantlari. 308gti direksiyon pedallar vites topuzu vs. Ama sakla diyorum sonraki araca
-Fırat
Pejo candır kazasız belasız
EVOLUTION X
Pejo candır kazasız belasız
EVOLUTION X
Güle güle kullanın, çamurluk ucu hasarları kronik problem heralde
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
4 aylık ayrılıktan sonra kavuştuk ZNA ile
Benim yokluğumda 1350 km yol yapmış hafta sonları. Ablam ve babamın yakıta bakmadan kasmadan kullanımları sonucu ortalamayı merak ediyordum.
Ortalama hızımız 26 km, 5.2 lt ortalama. Beklentim 6 larda idi şaşırttı beni
-Fırat
Uzunca bir aradan sonra güncelleyelim konumuzu. 3 yılı devirdik zna ile, tabi bunun geçtiğimiz 10 ayı içinde Polonya'daydım uzak kaldık. Yakın arkadaşlarımı 3 senedir dönem dönem baya güzel darlamışımdır, yazarlar , satsam şunu alsam, bunu mu alsam. Bazen de satmayıp şunları şunları yapsak falan şeklinde kararsızlıkla 50.000kmden fazla yapmışız.
Son karar olarak @FaBeRgE İbrahim abinin eski aracındaki FK coiloverlar bana kısmet oldu.
Hikaye biraz ilginçtir, İbrahim abi satılığa koyduğunda almaya niyetlenip kararsızlığımla vakit kaybederken coiller Mert İzci kardeşime yar olmuştu .
Döndü dolaştı coiller benim araca geldi. @OscaRR Mert'e tatilinin ortasında cumartesi gününü ayırıp içime sinsin diye elinden geleni yaptığı için sonsuz teşekkürler eşliğinde güncel fotoğraflara geçiyorum.
Önden 6-7 cm arkadan 5 cm civarı basık şuan oem haline göre. Belki ön tarafı 1 parmak daha kaldırmak var aklımda. Dip basık sevmiyorum hem görüntü hem sürüş keyfi olarak. Yıllar sonra coilover takmak nasip oldu diye , İzmir'in tüm belediye personeli eline kazmaları almış ve sokaklara savaş açmışcasına bir çukur artışı var şehirde. Ama artık zna yı adam etmeye karar verdik, yavaş yavaş yapacağız bir şeyler
İyi kötü yorumlar için teşekkür ederim şimdiden
-Fırat
Coillerden sonra kendine gelmiş araba Güzel bir APP bastırıp, pasta cilasını attıktan sonra jantlar gunmetal yapılsa çok tatlı olucaktır. Kazasız belasız sürüşler.
@AliGizda Teşekkür ederim, app ve cam filmi aklımdalar önümüzdeki günler için .
Ancak yakından bakınca kaput ön tampon çamurluklar ön direklerin yarısı falan boya istiyor. Ya komple boya yada ön tarafı boyatmayı planlıyorum. 2 senedir geçiştire geçiştire böyle oldu. Mezun olduk, iş güç derken anca sıra geliyor
-Fırat
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)