Hahaha +25 az kalır :) Saka bir yana cigeri az cok acılacaktır ses de cabası :)
Printable View
3 yıldır kullanıyorum. Aynı kombinasyon da ki aracı. Ve çok memnunum. Allah kaza bela göstermesin. Keyfi çok fazla gerçekten. Üstüne üstelik eibach 5 cm yay ile kullanıyorum ona rağmen konforu kabul edilebilir derecede ve bu halinden çok keyif alıyorum. Direksiyon tepkileri, viraj kabiliyeti çok memnun ediyor. Ve yerden yüksekliğide kabul edilebilir , duruşuda çok tatlı oluyor. tekrardan kazaszı belasız. Yeni kasa çıksada fd6 ların daha değerleneceğini düşünüyorum.
Maşallah kazasız belasız kullanın.LPG li olması sizi çok rahatlatmıştır.
122lik golfle denemeyin bile hayal kırıklığı yaşarsınız.Arabanız manuel olsa neysede otomatik civic'in hiç şansı yok.Ben 122lik passatımla bile geçiyorum cıvıcleri.
maşallah çok güzel aracınız.
bana ş.içi tüketimi lpg'de çok fazla geldi otomatik olduğu için mi böyle acaba
Otomatik ile manuel arasinda 2 litre civari fark ediyor ustam ondan kaynakli ama yinede fena sayilmaz. Arada zipirlik yapmasam belki 300 u sehir ici rahat gececem ama havalarda cok soğuk sabahlari etkisi fazla diye düşünüyorum.
Cok tesekkur ediyorum.aynen lpg cok rahatlatti gercektende golf cok yakiyordu. Maksat denemek istiyorum. Manuelden daha seri f1 şanzıman kulakciklar kadar seri vites atamiyorsun diye biliyorum manuelde.
Maşallah hikayenin sonu mutlu son olmuş :) Açıkcası son zamanlar ilanlar haşır neşirim nasip olursa bende deri döşemeli cosmic renginde bi elegance almayı hedefliyorum :) Kazasız belasız güle güle kullanın :)
2008 manuel fd6 sahibiyim, dediğiniz gibi aracın eksikleri var ama benim tüm öncelikli beklentilerimi karşılıyor, osebeple ben de arabama aşığım diyebilirim.
simota cb2 - 111 filtrenin önce ve sonra karşılaştırmalı videosunu paylaşırsanız (özellikle ses için) sevinirim.
NOT: FD6'mı satmayı göze alacağım tek araç manuel FN2 type-S'tir.
gerçekten beğendim aracı bu kadar içime sineceği düşünemezdim. zevkle biniyorum. filtrenin sesini paylaşırım tabiki öncesi ***** standart motor sesi sonrasının videosunu alacağım mutlaka. paylaşırım kargom gelir montajını yapar yapmaz
çok teşekkür ederim deri döşeme bulmuştum ama adanada bu havalarda sıcakken deri koltuk mahfeder diye düşünmedim ama cakası başka tabikide :D cümlemiz kazasız belasız kullansın inşallah
Azami yükleme kapasitesini kasttetiniz sanırım. Emsallerine göre daha düşük Civic'de bu kapasite. Fluence, Jetta'ya göre vs. Bunun sorun olmaması göreceli bir durum. Ancak normal olduğunu kabul etmiyorum. Araca 4 kişi binip bagaja bir kaç bavul koyup yola çıkınca azami kapasite aşılıyor ise normal değildir. Teknik verileri inceledim, buna göre konuşuyorum ayrıca.
Aksini iddia ettiğiniz için açıklama yaptım.
Biz araca 5 kişi binip bagajı fullediğimizde neredeyse kuleleri yırtıcaktı araç. Bayramda biraz fazla yükle uzun yola çıkmıştık. En ufak yaylanmada pat küt vuruyordu. bi defa hızlı olarak rampa sonrası olan yol salınımına girdi araç arka arkaya 3-4 defa vurarak sekti. Ne sekmesini kontrol edebiliyordu nede yükü taşıyabiliyordu gerçekten çok düşük bu oran civic de.
Ama herşeye ragmen makyajlı fd6 çok severim. En kötü kaliteli bi coilover a bakar. Bu araç da çiçek gibi. Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin.
Yanlıs hatırlamıyorsam maksimum kapasite 1640 Kg . Aracın bos agırlıgı düz hesap 1200 kg Geriye 340 Kg kalıyor . Ki araçta lpg varsa bunun ağırlığıda ekleniyor .
Araca 4 kişi bindiğinizi söylemissiniz 4 kişi de 75 Kg olsa; 75×4 = 300 Kg 3 valiz olsa 7 kilodan 7×3 = 21 Kg 44 Lt lpg tankını düşünelim full dolu 44 Kg da ordan gelir . Simdi maksimum yükleme kapasitesini geçtik . Süspansiyonların çalışma alt takım aralığı aks ve tasıcıların calısma aralıgı rijitlik kısaldı bu sekilde olunca sizin tabirinizle sorunlar ortaya cıkıyor . Bu sorun mudur tabiki degildir . Size mualefet oldugumu düşünmeyin sadece olanı söylüyorum .
teşekkür ederim evet arkası sıkıntı 5cm lik golf7 imle sürtmediğim yerlerde bazen sürtüyorum fakat umrumda olmuyor alıştım artık sürtmüyorum. gerçekten zevk veriyorsa bir araç onada katlanacaz artık :) hanım ben ve bir oğlum var arkanın dolması zor o yüzden şuanlık bir problem çıkarmaz bana yoksa dediğiniz şeylerin hepsinde haklısınız
EDİT : Sorun degildir derken sizin tabirinize göre sorun degil dedim ama bakıldıgında kapasite asıldıgı için bu tür sorunlar dengesizlikler ortaya cıkması normaldir . Çünkü biz olması gerekenden fazla yük bindiriyoruz . Diğer vermiş oldugunuz modeller hakkında fazla deneyimim olmadıgı için yorum yapamayacagım
eveeetttt simota cb2-111 açık hava filtremiz gelmiş bulunmakta darısı montajına olsun
montajımız yapıldı gaz tepkisi gerçekten iyileşti. ses muazzam güzelleşti gerçek vtech duyulmaya başladı :D aslan firarda :) emeği geçen kuzenim okan ustama teşekkür ederim
http://i1205.photobucket.com/albums/...pstdmdt65i.jpg
http://i1205.photobucket.com/albums/...psrfg8ismf.jpg
http://i1205.photobucket.com/albums/...pszplyq0qa.jpg
http://i1205.photobucket.com/albums/...pse1nypn86.jpg
http://i1205.photobucket.com/albums/...ps0thzr4sy.jpg
Buda bonusumuz baba oğlan HONDA sabah akşam :D
http://i1205.photobucket.com/albums/...pspgeyy35r.jpg
Maşallah aracınıza gerçekten temiz , kazasız belasız
Rabbim kaza bela vermesin... çok temiz ve diri bir araç...
Kazasız belasız sürüşler dilerim