Kardeşim kazasız belasız bin :) maaşallah emek sabır :)
Printable View
Kardeşim kazasız belasız bin :) maaşallah emek sabır :)
maşallah kazasız belasız..
Maşallah aracın rengi çok güzel olmuş. Bende paçalıkları yakıştıramadım. Allah kaza bela vermesin.
maşallah kazasız belasız. yukarıda arkadaslar yazmıs tekrar yazmak ıstemedım umarım zamanla daha guzel olur kazasız belasız
Maşallah..
RS'lerin her türlüsünü böyle itinalı ilgileneldiğini gördüğümde çok hoşuma gidiyor. :)
Görsel olarak tam before - afterlık .
Artık sürekli gazlanıp yağını bile değiştirmenin maliyetini düşünen - yan sanayi parçalarla arabayı adam ettim diye ortalarda kendini reklam etmeye çalışan tiplerden bıkmıştık ...
Uğraşılan - emek ve vakit harcanan - para harcanılan clio rs lerin yavaş yavaş artması beni mutlu ediyor
Maşallah
Maşallah ömürlük bi araba
allah kaza bela vermesin
işin içinde selcuk varsa doğru adrestesin
Herkeze teşekkür ederim Sağolun...
Çağatayım maşallah kankam. Çok emek verdin zaman para vs Sonunda kavuştun.. Kazasız belasız :)
Maşallah
Aksine Ben Paçalıklı - Çeki Demirli - Kaput Mandallı Daha Çok Beğendim Tam Rally Arabası Gibi Olmuş
Kazasız , Belasız , Keyifli Şekilde Binmeniz Dileğiyle :D
maşallah kazasız belasız
Kardeşim maşallah bence çok güzel olmuş alışılmışın dışında araçları seviyoruz biliyorsun aynı duyguları paylaşıyoruz.. ;)
Bu arada piyasadaki araçların artık hemen hemen hepsi aynı bas yere koy jantı amerikan park devam kral sensin.. Farklı bir RS yaptığın için teşekkürler Çağatayım.. :)
Dipnot: Bu aracın bu şekilde de kalacağını sanmıyorum daha da güzeleşecektir.. :D
Rengine bayıldım :) Maşallah harika duruyor,
herkesin dediği gibi paçalık bu jantlarla uymamış, ralli jantı takarsan bu paçalıklarla birlikte harika olacaktır :).