O paralara Türkiye'de alınabilecek zamanının en lüks arabasıdır heralde... Güle güle kullanın,,,, Anti-LPG'ci bir insan olarak, buna LPG'siz binin derdim ama bütçe kurtarmaz sanırım.
Printable View
O paralara Türkiye'de alınabilecek zamanının en lüks arabasıdır heralde... Güle güle kullanın,,,, Anti-LPG'ci bir insan olarak, buna LPG'siz binin derdim ama bütçe kurtarmaz sanırım.
Fotoğraflar photobucket'ta yüklü. Şu an sorun yok gözüküyor.Teşekkürler
Teşekkürler, tek araç olup çokta gezince kaçınılmaz oluyor lpg. Düzgün montaj ve düzgün ayarla uzun yıllar sorunsuz hizmet edicek sistemler kurulabiliyor.
206'dan sonra insan bunun içinde kaybolur ki.
kazasız belasız. yakın performansını çok merak ediyorum lpg ile:)
Şu arabanın bi sesini dinlet bize yaa gazlarken böyle 6 tokmak homurtusunu ES9 çok güzel sesi var insafsızın
Hayirli olsun,araba degil gemi almissiniz. Hacim ve gucuyle tatli tatli gider bu. Kazasiz belasiz surusler :)
karaya vurmuş balina gibi maşallah.
Hey gidi hey transporter' da jason reisin arkasından bu araçla kovalıyordu polizei :D Maşallah çok temiz araç. V6 nın sesi yeter. :)
Hayırlı uğurlu olsun. Parasını hak eden araba gibi araba :)
fotograflarını sımdı gordum. valla kusursuz temızlıkte. cok begendım aslında omega 607 gibi e segmenti araçlar bınılesı araclar fakat ulkemıızın yakıt ve vergı tarıfesı .. gule gule kullanın kazasız belasız
Çok temizmiş, maşallah güle güle kullanın.
maşallah denecek bi söz yok
İç mekan detayları aracın ne kadar temiz olduğunu gösteriyor güzel denk getirmişsin.
maşallah hayırlı uğurlu olsun çok güzel makam araban Özgür :)
Teşekkürler herkese :)
Yollarda pek de görülmeyen bir güzellik. İç dış kombin çok güzel.
Hayırlı olsun. Kazasız belasız..
hayırlı olsun özgür güzel günlerde eskit
MAŞALLAHH bi 206 kullanıcısı olarak boyut değiştirdiğinizi düşündüm yanlız benim bile içim gıcıklandı hdi değil gti aracım fakat v6 ve konforu kesinlikle başka bir dünya güle güle binin inşallah :)
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
Çok özel bir araç fotoğraflardan da temiz duruyor hayırlı olsun maşallah kazasız belasız abi.