fotograflar sizin deyiminizle ^koy kenarda dursun, arada açar izlersin" olmus.
Jantlar da m3 janti olsa tadindan yenmez
Hayirli olsun
Printable View
fotograflar sizin deyiminizle ^koy kenarda dursun, arada açar izlersin" olmus.
Jantlar da m3 janti olsa tadindan yenmez
Hayirli olsun
Hayırlı olsun güle güle kullanın :)
Teşekkürler beyler :)
Hatta direk ilksin kardeşim sağolasın :)
Olm nasıl bir kafa yaşıyorsun sen ya :D Özledim valla gel her dediğini dibine kadar yaşayalım :D
Valla orası pek öyle değil, keşke :) Batı'da yollar güzelmiş galiba da Doğu Yakası'nda kış şartlarından ötürü sanırım yollar berbat, Türkiye'yi mumla arıyorum :)
Ocak ayında İstanbul'a gelmiştim, baya bir yer asfaltlanmıştı, neredeyse bozuk yola denk gelmedim sayılır, cennet-cehennem gibi farklı gelmişti resmen :D
Hala yollar guzel diyenler var. gectigimiz aylarda arka jantim catladi degistirdim su an muhtemelen on iki janti yamulttum ki haftada 1-2 kez anca cikariyorum onda da ultra dikkatliyim.. Su an gunluk corolla kullaniyorum cukurlara dusmemek icin :). Sende ya boyle kullan citirindan guzel bi jant al devam et yada biraz oynayacaksan yanina mutlaka bir 1-2 bin dolarlik gunluk birseyler al :)
Geçmiş olsun yav, sizin oralar daha beter galiba..Valla benim 4 jantım da yamuk gibi geliyor gözüme, sanki tamirler de var üzerine boyanmış gibi, emin değilim. Rot balans bugün yapılmıştı yarın alacağım arabayı. Jant değişimi ne kadar zaruri o zaman belli olacak. :)
Bir şeyi farkettim bir de bununla bozuk yere gelince direk duracak gibi yavaşlıyorum, kimse de ses etmiyor, özellikle üstü açıkken "buyur paşam" modundalar :D Altima'da dibime dibime girerlerdi korna olmasa da rahatsız ediyorlardı.
Ben yine yolumu seçerek devam ederim ya 19'sa 19 anasını satayım en aşağı yine 18'le devam :) Manhattan'a zaten ayda bir anca giriyorum, NJ de ehh işte
Maşallah maşallah, kazasız belasız. Ny'a tekrar geleyim de biraz gezelim :)
Bir de Kaan abiye gideriz kısmet olursa :)
maşallah çok güzel.kazasız belasız Tarık
Hayirli olsun,3 serisinin tartismasiz en sevilen ve herkesin aklinin kosesinde bulunan bi arac. Kazasiz belasiz :)
Zamanında mumla aradığımız jantlar. M olmayan e46 ların hepsine çok yakışıyor. Maşallah genel olarak çok güzel bir kombinli bir araç almışsınız. Bel destekli elektrikli recaro nimet resmen.
Maaşallah Hayırlı Olsun Hacım :) Ver yanı :D
Hayırlı olsun kazasız belasız..
Tarık harika seçim olmuş, TR'ye dönünce e46 m3 kesinlikle :icon_tup:
Allah razı olsun herkese teşekkürler. Amerikadaki E46 forumlarında hem çıkma hem modifiye parçası jant lastik vs kovalamaktan Tech'e girmeye fırsat bulamıyorum :D
Şimdi lastik, balata ve disklerim geldi Pazar günü gavurlara uyup kendi başıma takmayı deneyeceğim bakalım ekipmanlar hazır. Elimize yüzümüze bulaştırmazsak. :)
TR'ye dönersem saçmasapan fiyatlarla spor araba yerine belki Avant tarzı arabalara bile yönelebilirim :D E46 M3 buradayken almazsam TR'de hiç alacağımı sanmıyorum :)
masallah kazasız belasız ıyı gunlerde kullanın aracınızı
Güle güle kullanın. Fiyatı söylemeseydiniz iyiydi. Amerika'daki araç fiyatlarını duydukça yüreğimiz parçalanıyor.
Maşallah Allah kaza bela vermesın
Maşallah çok diri duruyor araç :o
Abi hayırlı olsun tekrar :D
üstü açık sahil snaplerini bekliyorum hadhashd :D