Evet arabanın maraştaki sahibi OMS ye götürüyormuş her bakımda her seferinde ankaraya gelip. Çok büyük ihtimalle bu arabadır...
Printable View
Çok güzel saklanmış korunmuş maşallah :) Allah kaza bela göstermesin iyi günlerde kullanın :)
- MaşaAllah çok nadide ve emsalsiz bir araç. Eski bir Opel astra kullanıcısı olarak Vectra'yı severim. 90'lı yılların araçlarına ayrıca bir ilgi duyarım.
- ilk alındığından itibaren yaşadığı değişim sonucu araç çok mutlu bir hale gelmiş. Kondisyonu gayet iyi görünüyor.
- Güzel günlerde kullanın kazasız belasız inşaAllah...
Maşallah diyelim kazasız belasız
izmirde de var bir adet :)
Valla bu yaşta böyle kasa böyle bakımlı boyası hayret ettim yemin ediyorum 2 aylık arabalar böyle değil (: maşallah valla
Çok güzel, çok özel ve enteresan bir araba. Calibranın Vectrada can bulmuş hali :) Kondüsyonu da çok iyi maşaallah.
aracınızdaki transfer kutusu, eğer ön ve arka akslar aynı/yakın hızda dönüyorsa, belirli bir oranda bölüp (galiba %75 ön / %25 arka idi sizin araçta), eğer ön arka dönüş hızında fark varsa (ön patinaja düştüğünde), hızı dengelemek için arkaya ilettiği torku orantısal olarak arttırıyor.
tork aktarım oranı bu anlamda değişken.
ve tamamen mekanik değil diye biliyorum, sistemi devreye sokan bir elektrik sinyali var, ve bu sinyal kesilirse (elektrik anahtar yardımıyla), araç tamamen önden çekişli olarak hareket edebiliyor, yada elektronik arıza sebebiyle 4 çeker sistemi devreden çıkabiliyor.
subarular (impreza, forester vs.)
audi quattrolar
haldex aktarmalı audiler
veya diğer modern 4 çekerler
bunların hepsinde "viscous coupling" var zaten, tamamen kilitlenen bir 4 tekerlekten çekiş sistemi, günlük kullanıma uygun olmaz.
Dağıtıcı şanzıman şöyle çalışıyor bu araçta; ön akslar direk normal şanzımandan tahrik alıyor, dağıtıcı şanzıman da yine aynı 6 ileri Getrag şanzımana direk bağlı.
Yani Ön ve arka aslında %50 %50 şeklinde. Ancak işte arada bir viscous coupling parça var, bu da zorlanmada bir miktar kayıp yaratıyor. Yani % vermek değil de belli bir torka kadar arkaya iletmeye izin veriyor desek daha doğru olacak sanırım. Siz isterseniz motoru güçlendirin 1000Nm tork yapın, ön akslara verebildiğiniz gücü aynen arkaya veremiyorsunuz çünkü viscous kaçırma yapıyor, atıyorum tam değerini ölçmedim ama 150NM den sonrasını kaçırdığını varsayarsak standart haliyle %50 %50 diyebiliyorken, 300 beygirlerden sonra %60 %40 daha sonra %70 %30 git gide azalır ön arka arasındaki oransal güç dağılımı...
beğenen arkadaşlara tekrar çok çok teşekkürler, gelişmeler oldukça paylaşacağız :)
Maşallah
Sıfır gibi. Umarım uzun yıllar aynı kondisyonunu muhafaza eder.
o da şu şekilde çalışıyor, direksiyon pompasının yarattığı hidrolik basıncı hidrofor mantığıyla depolayan bir tank var, bu tankın içinde sabit 100 bar civarı basınç devamlı stokta tutuluyor araç çalıştıkça. 25km/s hızın üzerinde her frene bastığınızda fren müşüründen alınan sinyalle, bir solenoid sayesinde bu basınç dağıtıcı şanzımanın üzerinde bulunan bir hidrolik itici yardımıyla içindeki balataları boşa çıkarıyor veya birbirine bağlıyor. Aynı otomatik şanzımanlarınki gibi çoklu balata sistemiyle yapıyor bunu da. Evet bir sigortası var ve o sigortayı çekerseniz, solenoid devreyi tamamlamadığından basınç dağıtıcı şanzımana iletilmiyor, dolayısı ile tahrik de arkaya iletilmemiş oluyor, önden çekişli olarak kullanıyorsunuz aracı. Bu pek tavsiye edilmese de, ufak bir düğme yardımıyla iki çeker veya 4 çeker kullanma imkanı da sunuyor...
Selamlar, İzmir'de bulunan araç 89 model atmosferik 4x4. Önceki rengi siyahtı tamamen sıfırlanarak bu hale geldi. Biraz kişiselleştirme yapıldı tam anlamıyla fabrika çıkışı değil ancak bence güzel oldu.
Edit: Araç bana ait değil
https://image5.sahibinden.com/photos...3744639igx.jpg
Maşallah.. Tertemiz Güle Güle Kullanın
İzmirdeki turbo değil.
Tekrardan maşallah aracınıza.
Aracınıza maşallah dikkat edilmesi gereken en önemli organı şanzumanı özellikle 2. vitesi kazasız belasız kullanın ..
Maşallah, gördüğüm en güzel Vectra.
Bu donanımda Vectra olduğunu öğrenmem ayrıca şaşkına çevirdi beni :)
İyi günlerde kullan.
İngiliz ve alman forumlarında sıkça karşılaştıgım bı seri cavalier olarak da geçiyor karika duruyor keske yaygın olsa tr de de her güzel şey gibi oldukça nadide maşallah.
maşallah özgür abi :) ben çocuktum özgür abi 4 çeker calibraya biniyordu hala vazgeçemedi sanırı 4 çekerini ezbere söker takar :) listeye yenisi gelmiş hayırlı olsun abi
İzmirde güzel nadide araçlar var 4x4 kırmızı 2000 satıldı şuan 29 bine satılık ayrıca abimizde ankaradaki orjinal gri gt rfa 82 plaka araçta onda veveve 2 tane 66 ve 86 binde vectra b bitane insignia mevcut :) bendede a gls mevcut nasip olursa tr piyasasına kaliteli bi araç kazandırmak istiyorum önümüzdeki yaz boyatıcam sonrasında 2.8 v6 opc swaplamak için bakıcam fehmi abi ile bi maliyet hesaplaması yaptıktan sonra parçacımızdan getirtip swaplarız nasip kısmet :)
Birde özgür abimizin telefon numarası facebook hesabı vsvs yokmu adı soyadı vs çok konuşmak istiyorum tam hayalimi gerçekleştirmiş :)