Renk çok güzel maşallah güle güle kullanın abi gri aşığı biri olarak bayıldım.
Printable View
Renk çok güzel maşallah güle güle kullanın abi gri aşığı biri olarak bayıldım.
Maşşallah çok güzel, ne kadar aldınız acaba ?
Beyaz ve ya kirmizi dan farkli olmasi bile yetecekken bence rengi cok cok guzel olmus hele ki siyah jantlarla. Gule gule kullanin.
Renk çok yakışmış. Daha farklı bir hava katmış araca.
Siyah jant sevmem ama bu araca tavan ayna uyumu ile yakışmış.
Kazasız belasız iyi günlerde binin.
vosmerdeki beyazı 82.000 tl ye bıraktılar. sen kaça aldın
Maşallah güle güle kullanın, böyle nadir donanımlı araçların bilinçli kullanıcılara gitmesi sevindirici. :)
Maaşallah, plaka KF'ye geçmiş bakalım ben de ya seri alıcam KF'den ya da 3 harf K lı :)
Maşallah kazasız belasız kullanın sıfırdan donanımlı araç gibisi yok herşeyi var bence ellemeye gerek yok.
Masallah renk guzel ama jantlari yakistiramadim ben, onun disinda gayet guzel.
Renk on numara bence, bazı araçlara yakışıyor gri bence. Kazasız belasız güzel günlerde kullanın :)
Berk abi hayırlı olsun
1-2 ufak dokunusla daha ıyı olur emınım leon cok sempatik arac :)
Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler.
Jantlar paket dahilinde olduğu için herhangi bir opsiyon ile değiştirme şansımız olmadı.
Stock hali bu şekilde, fakat benim de aklımda değiştirmek gibi bir niyet var. Renk uyumu güzel araçla ama modeline tam ısınamadım.
Piyasadaki replika ürünlerden kullanmayı da pek istemiyorum. Bu bağlamda kaliteli bir jant takımı için 1000-1500Euro arasında bir bütçe gerekiyor.
Acelesi olmadığı için şimdilik yapılacaklar listesinde beklemede =) tamamen duygusal.
Peki yakıt ortalamanın nedir acaba?
euroleague logolarının fotolarını çektiğinizde paylaşabilir misiniz ? ses sistemi sizce nasıl ? araç renk kombinasyonu çok iyi kazasız belasız sürüşler..