herkes v3 kombininden sıkılmışta sokakta sürekli s2000 görmüyoruz.
Printable View
herkes v3 kombininden sıkılmışta sokakta sürekli s2000 görmüyoruz.
onceden cok begendigim bi aracti bana daha hos geliyodu onceki hali ama son halini begenmeyenler jant takip basmaktan baska bisey anlamiyo diye genelleme yapmasi yanlis geldi sonucta modifiyeden anliyanda begenmeyebilir begenmeyen sadece anlamayanlar diye genelleme yanlis olmus o yorumda
Maşallah BigMec e , bence gayet güzel olmuş abim güle güle bin
Maşallah kazasız belasız. Orijinal halini daha çok beğendim ama zamanla insan değişiklik arıyor tabi. Hardtoplu nasıl dururdu acaba bu kombinasyonda.
Bir poz daha atalım bakalım :)
https://i.hizliresim.com/7NL74N.jpg
Maşallah. Herkesin yaptığını yada beğendiğini yapmamak daha güzel olmuş :) farklılık her zaman iyidir. emeğinize sağlık
Melih tam yurtdışı tadında olmuş,bence çok güzel.Fotoğraflardan kaynaklı biraz değişik duruyor diye düşünüyorum.
kazasız belasız diyelim,güle güle kullan
Maşallah kardeşim.çok şık olmuş kesene ,ellerine sağlık:)
Bizi bitirdin be abiiii Kocaman Maşallah :)
Kanka maşallah ben çok beğendim RPF-01 'in yakışmadığı araç yok :) Sadece spoiler olmasaydı daha mı iyi olurdu diye düşündüm ama haricinde bence gayet güzel :)
Bu renkle karbon kombini bence güzel olmuş, jantlara saygımız sonsuz kazasız belasız Maşallah.
Maşallah farklı ve güzel olmus , benim gözüme bagaj kapagı fazla geldi sadece
Ben beğendim
Karbonlar ve bu gövde renginin bileşimi göze farklı geliyor ama bence hoş durmuş
Jantlar yorumsuz , egzozlar ve basıklık yerinde
Cam filmleri de aynalı versiyon güzel tercih
Farlar ap1 bence de en güzeli
Klon kopyalardan uzak şık temiz bir araba olmuş eline sağlık kesene bereket allah nazarlardan saklasın
Çok teşekkürler sağolun amacım da oydu zaten biraz :)
Onurum çok teşekkürler dün birkaç arkadaş canlı gördü fotoğraflardan daha iyi dedi, fotoğraflar yanıltaibiliyor bazen :)
Çok teşekkürler kardeşim :)
Kardeşim çok sağolasın :)
RPF aşktır kanka :) Spoiler hoşuma gitti açıkcası şimdilik böyle kalsın da ilerleyen zamanda bakarız :)
Çok teşekkürler maviyle carbonun uyum sağlayacağını biliyordum kendimce yurt dışındakilere bakaraktan :)
Çok teşekkürler kardeşim sağolasın :)
Tercih meselesi, kimse kimsenin tercihine laf edemez :)
Abi çok teşekkürler güzel yorumun için beğenmene sevindim :)