Beetle macerasını offroad'a geçiş yapmak için noktalamıştım, ancak kafama göre offroad aracı bulamam ve araçların yaşları durumları ve istenen fiyatlardan ötürü kara kara düşünürken bir anda tavsiye üzerine karşıma çıkan aracı hiç düşünmeden aldım
Arabam ilk sahibi genç fabrikatördenAlınabilecek bütün donanımlar sipariş edilmiş Türkiyede gerçek anlamda tek olan bir araba.
Metalik Scuba Blue / A1 1.4 TFSI 122hp Stronic.
İç-dış Sline + 18'' çift parça BBS Audi jantlar + Taba deri + NAPPA deri koltuklar + İç - Dış Led paketi + Bluetooth + Audi Multimedia Plus + Cruise Control + ayak dayama ve pedal takımı vb donanımlarla tabiri caizse "çakılı"
Eski 1.2 Yazılımlı Beetle'mdan 8-9 boy hızlı aynı araçla denediğimde görmüş olduk. Yakıt tüketimi uzun yol 100km sabit hızda 5lt civarı. İzmir şehir içi 6.5-7lt gözlemledim şu anda. Basınca seri kullanımda Beetle'dan az yakıyor
Alır almaz "Detailing Point" batuhan kardeşime teslim ettim arabamı gerekeni yaptı, iç dış detaylı temizlik, Nappa derilerin koruması ve bakımı, ufak çiziklerin giderilmesi ve Zymöl Wax ile son dokunuşlar.
İlk defa araca yapacak listesi çıkartamadım, ancak yine de ufak tefek şeyler var bunlar;
- Plaka Lambaları
- Yazılım
- Ön cam Llumar ATR film.
Plakam değişti, 35 KB 7371 oldu bu hafta takıcam vernik attıktan sonra bu sıkı kontrollerden dolayı APP yaptırmıcam şimdilik.
Herkese kazasız belasız, nazarsız sürüşler .